Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szórakozik velem a férjem vagy igaza van?
A férjem és a barátai nagy motorosok. Terep motoroznak. Nagyon sokat járnak ide-oda motorozni és nekem is megtetszett ez a dolog. Szerintem nagyon jó móka lehet:) Aztán úgy gondoltam én is szívesen elmennék velük motorozni. Megkértem a férjem, hogy tanítson meg motorozni. Azt mondta oké. Erre tegnap elém állt egy edzéstervvel. Aztmondta azt az edzéstervet kell megcsinálnom egészen jövő év tavaszig és akkor elkezd megtanítani motorozni. Ilyen guggolásuk, meg 4 ütemű fekvőtámaszok, meg futás meg súlyzós gyakorlatok meg ezer minden más van még abban az edzéstervben. A vége felé már ilyen 1 órát kellene egyhuzamban futnom! Aztmondja addig nem ülhetek motorra míg olyan vagyok mint a "lepkefing". Mondom köszi. Aztán meg a fenekem méretével is cikizett egy kicsit, hogy legalább kisebb lesz az is. Pedig nem is nagy.
De szerintem tök felesleges ez az edzés izé. Ő azt mondja, hogy kell a kondi a motorozáshoz. Dehát miért kellene ott csak ülni kell?! Én motorozni szeretnék nem kondi terembe járni. Szerintem csak szívat engem. Vagy kövérnek tart és azért akarja, hogy járjak kondi terembe?:( De nem vagyok kövér amúgy.
Utolsó!
Te és a párod, egy értelmi fogyatékos, IQ mentes vesedonor.
TEREP-MOTOROZÁSRÓL volt szó a kérdésben,
ahhoz meg kemény kondi kell ám,
nem csak egy kibelezett (kiherélt) kipufogó, és tökiggáz az aszfalton!!
"A páromnak, aki motoros megmutattam és egy jót nevetett."
Ahogy elolvastam a kérdést én is megmutattam a páromnak Ő ugyanis tényleg motoros. Háromszoros országos motocross bajnok:)
Szokott endurozni is. Nyert már Alpok Adria Bajnokságon is. Ötször indult az Erzberg Rodeo-n és háromszor célba is ért ( http://www.youtube.com/watch?v=m8Ot8H1ABbo :)). Idén 1500 indulóból csak 14-en értek célba. Egyszer majdnem indult a Dakar Rally-n is csak nem jött rá össze a pénz:( Olyan 50-60 kupát nyert már élete során:) De hobbiból elmotorozott már párszor Afrikáig is a Budapest-Bamako Rally keretében.
Na szerinte Te meg a párod vagytok a nevetségesek:)
Azt is hozzátette, hogy attól mert valaki vesz egy motor még nem lesz MOTOROS csak motortulajdonos! MOTOROS nem attól lesz valaki, hogy van motorja hanem attól, hogy a hozzá tartozó életformát is gyakorolja. Ennek pedig része a testedzés is. Az olyanok mint a férjed a motoros társadalom legalja, a slepp! Mondta, hogy bármelyik magyar motocross pályán szívesen vendégül látják a férjedet ahol egy felkészített versenymotorom megmutathatja, hogy mit tud "Mr. Nemkellkondi":)
Kérdező Te pedig hallgass a férjedre;)
Kérdező. Így van. Gondold át, hogy kell-e neked ez a dolog. Ha nem, akkor mondd meg korrektül a férjednek, hogy "nem tudtam, hogy ez ezzel jár, én nem gondoltam ilyen komolyan".
És akkor semmi baj, vagy ha csinálod, akkor hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!