Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Néha nem tudom szeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha nem tudom szeretni a férjem. Egyszerűen kedvem sincs hozzá. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ez általában a menstruációm utáni hétben szokott előfordulni, kb 2 havonta, lehet, hogy hormonváltozások miatt?

Mit tegyek? Olyan elkeserítő

2013. okt. 22. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Szeretett az egy érzés és nem kedv kérdése.
2013. okt. 22. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Valószínű.

És mivel tudod, hogy mi miért van, ezért szépen, okosan kezeled a dolgot.

Nem bántod, erőt veszel magadon és kedves vagy hozzá.

Nem vele van bajod, nem benne van a hiba.

Nálad van "működési zavar".

Fordulj a nőgyógyászodhoz, meséld el neki, hátha tud rá megoldást.

2013. okt. 22. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Ne menstruálj xD
2013. okt. 22. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Van aki a férjét már csak félévente egyszer tudja.. khm.. "szeretni"..

Szóval mi is a probléma tulajdonképpen?..

2013. okt. 22. 21:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem csak szexuális szeretésre gondoltam, hanem úgy általában, csókok, ölelések stb
2013. okt. 22. 21:40
 6/9 anonim válasza:

Én, ha néha így vagyok, arra gondolok, h a kapcsolatok dinamikája mindig egy hintázó mozgás szoros és laza között. Nem lehet mindig totál odalenni a másikért, akkor nem is tudnánk másra figyelni... Szóval szerintem normális, h nem minden nap lángolok érte... Utána annál jobb.

Szóval ha ilyen ciklikusságot érzékelsz, talán érdemes nőgyógyásszal beszélni, de közben engedd is magadat azt érezni, amit érzel.

2013. okt. 22. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nem lehet mindig szeretni valakit, ez teljesen normális.

Szerintem fogadd el ezt, akkor már nem keserít el, és már egy kicsit jobban érzed magad. Ha meg kedvetlen vagy akkor szedj több vitamin néha az is hat a hangulatokra ha vitamin hiányod van

2013. okt. 22. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Picit pontosabban? Mit takar a szeretni szo nálad? Nem tudod, vagy nincs kedved? Mást tudnál "szeretni" olyankor? Mikor vetted ezt észre elöször a kapcsolatotokban? Miota a férjed? Miota ismeritek egymást? Mennyi idösek vagytok?
2013. okt. 22. 23:34
 9/9 anonim válasza:
Légy nyugodt, ő sem tud téged örökké ugyanolyan hőfokon szeretni és biztos tudsz olyat keresni az emlékeid között, amikor nem érdekelted...
2013. okt. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!