Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha nem tudom szeretni a férjem. Egyszerűen kedvem sincs hozzá. Mit tehetnék?
Ez általában a menstruációm utáni hétben szokott előfordulni, kb 2 havonta, lehet, hogy hormonváltozások miatt?
Mit tegyek? Olyan elkeserítő
Valószínű.
És mivel tudod, hogy mi miért van, ezért szépen, okosan kezeled a dolgot.
Nem bántod, erőt veszel magadon és kedves vagy hozzá.
Nem vele van bajod, nem benne van a hiba.
Nálad van "működési zavar".
Fordulj a nőgyógyászodhoz, meséld el neki, hátha tud rá megoldást.
Van aki a férjét már csak félévente egyszer tudja.. khm.. "szeretni"..
Szóval mi is a probléma tulajdonképpen?..
Én, ha néha így vagyok, arra gondolok, h a kapcsolatok dinamikája mindig egy hintázó mozgás szoros és laza között. Nem lehet mindig totál odalenni a másikért, akkor nem is tudnánk másra figyelni... Szóval szerintem normális, h nem minden nap lángolok érte... Utána annál jobb.
Szóval ha ilyen ciklikusságot érzékelsz, talán érdemes nőgyógyásszal beszélni, de közben engedd is magadat azt érezni, amit érzel.
Hát nem lehet mindig szeretni valakit, ez teljesen normális.
Szerintem fogadd el ezt, akkor már nem keserít el, és már egy kicsit jobban érzed magad. Ha meg kedvetlen vagy akkor szedj több vitamin néha az is hat a hangulatokra ha vitamin hiányod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!