Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek szórakozik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szórakozik velem a férjem vagy igaza van?

Figyelt kérdés

A férjem és a barátai nagy motorosok. Terep motoroznak. Nagyon sokat járnak ide-oda motorozni és nekem is megtetszett ez a dolog. Szerintem nagyon jó móka lehet:) Aztán úgy gondoltam én is szívesen elmennék velük motorozni. Megkértem a férjem, hogy tanítson meg motorozni. Azt mondta oké. Erre tegnap elém állt egy edzéstervvel. Aztmondta azt az edzéstervet kell megcsinálnom egészen jövő év tavaszig és akkor elkezd megtanítani motorozni. Ilyen guggolásuk, meg 4 ütemű fekvőtámaszok, meg futás meg súlyzós gyakorlatok meg ezer minden más van még abban az edzéstervben. A vége felé már ilyen 1 órát kellene egyhuzamban futnom! Aztmondja addig nem ülhetek motorra míg olyan vagyok mint a "lepkefing". Mondom köszi. Aztán meg a fenekem méretével is cikizett egy kicsit, hogy legalább kisebb lesz az is. Pedig nem is nagy.

De szerintem tök felesleges ez az edzés izé. Ő azt mondja, hogy kell a kondi a motorozáshoz. Dehát miért kellene ott csak ülni kell?! Én motorozni szeretnék nem kondi terembe járni. Szerintem csak szívat engem. Vagy kövérnek tart és azért akarja, hogy járjak kondi terembe?:( De nem vagyok kövér amúgy.

2013. okt. 23. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
röhögni fogsz, de a gokarthoz is kell, 12 perc után már meg kell állnom mert folyik rólam a víz:D
2013. okt. 23. 14:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Figyelj, apafej, most komolyan kérdezem, ne vicceld el! Te szívatsz engem vagy komolyan kell kondi a terepmotorozáshoz?"

Ezt te mondod a férjednek. Ha nagyon érdekel, még azt is megkérdezheted, hogy a motorozástól függetlenül kövérnek tart-e.

A válaszokat ő tudja a legjobban, nem mi.

2013. okt. 23. 14:20
 13/26 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon egyszerü: megkéred, hogy MUTASSA be neked a gyakorlatokat egymás után, ahogy neked felírta!
2013. okt. 23. 14:44
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg komolyan gondolta az edzést, és nem azért, mert kövér vagy, hanem azért, mert azt szeretné, hogy sikerélményed legyen a motoron, ne ess el az első kanyarba. Ha kövérnek tartana, vagy nem tetszenél neki, akkor már rég a kezedbe nyomta volna az edzéstervet akkor is, ha nem állsz elő a motorozás ötlettel. Én is nagyon gyenge vagyok, egy karton tejet is nehezemre esik az autótól bevinni a házba, ezért nem is szoktam. Valószínűleg ha egy motorra kéne ülnöm már indulás előtt elvágódnék vele. Már ha egyáltalán meg bírnám tartani.
2013. okt. 23. 14:56
 15/26 harleynagyi ***** válasza:
5%
a sok jo tanacs ado egyik sem motorozot meg :-))))) kedves kerdezo a motorozashoz az lehet terep motorozas is nem kell hogy kigyurt legyel ami nagyon fontos jol tudjal motorozni , a ferjed igy akarta veszekedes kizarni es kozn eled hog fgyal es izmosodjal :-)))) vagy pedigg igy teljesen elmegy a kedved a motorozastol .... Szoval iratkozbe egy tanfolyamra ahol meg tanulsz motorozni de az meg nem jelenti azt hogy egybol terep motoros leszel ahoz sok edzes es gyakorlat kell meg biztos hogy erezd a motort magad alatt , ez ugyan olyan mint az autovezetes ha van jogsid az nembiztos hogy meg jo vezeto vagy .....egyebkent eggyedul a #7 adot helyes valaszt szamodra .....
2013. okt. 23. 15:02
 16/26 anonim ***** válasza:
12%
15. válaszadót nem értem miért pontoztátok le. A barátnőm 40 kilósan gyorsasági motort vezet, pedig látszatra a szél is elfújná, az oktatója anno mégse kondi terembe küldte, hanem motorozni tanította. Szerintem inkább oktatóhoz járjál.
2013. okt. 23. 15:47
 17/26 harleynagyi ***** válasza:
14%
kedves #16 azert pontoztak le mert fogalmuk sincs hogyan kell motorozni es az ilyen tanacs adok azok akik mivel meg tanultak hogy kell egyenes uton vagy kicsi kanyarba kanyarodni akor Ok mar nagy motorosok ...En tapasztalatbol irom semmi koze nincs egy motorozashoz hogy izmos legyel !!!!..
2013. okt. 23. 15:56
 18/26 A kérdező kommentje:

15-ös!

Mielőtt legközelebb bárkinek is tanácsot próbálsz adni szerintem menj vissza az általános iskolába és legalább alap szinten tanuld meg a magyar nyelvet. Addig amíg ilyen írásképpel rendelkezel csak szánalommal vegyes nevetség tárgya vagy. Semmi más! Legalábbis a szememben biztosan.

Egyébként meg a férjem sem arról beszélt, hogy kigyúrtnak és izmosnak kell lennem:)

A többieknek köszi a választ!:)

2013. okt. 23. 16:00
 19/26 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, miért támadod, lehet telóról írt stb., nem kell felháborodnod. A férjed nem akar megtanítani motorozni csak szórakozik veled. Sok motoros lányt ismerek, egyik se edzőterembe ment, hanem rögtön motorra ültették. Inkább menj motoros suliba, ha tényleg ezt szeretnéd.
2013. okt. 23. 16:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem némi állóképesség nem árt hozzá. Nuku edzéssel, mozgással én tuti nem állnék neki terepmotorozni. De a fenekes megjegyzése sztem iszonyat paraszt volt.
2013. okt. 23. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!