Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek a boldog, "kielégítő" családi életért?
Eddig sehol nem láttam normálisan működő családot, ahol az emberek össze tudták volna hangolni a munkájukat a szabadidejükkel.
Anyám egyáltalán nem boldog, mert teljes gőzzel dolgozik, szabadidejében pedig hajszolja az ingyenes programokat, hogy a húgom ne maradjon ki semmiből, annak ellenére, hogy nincsen pénzünk.
A kedvesem anyja nem dolgozik olyan sokat, viszont jól keres, de ő, ha éppen nem dolgozik, csak vesz néhány pizzát és leül a számítógép elé... És még sorolhatnám. Amíg tanultam, az én életem is abból állt, hogy 4-ig iskola, aztán főztünk, ettünk, tanultunk, zuhany és alvás... Ennek fényében nem tudom elképzelni az életemet/életünket. A kedvesem most nincs velem, külföldön dolgozik, habár tervezzük az összeköltözést. Félek tőle, hogy boldogtalan rendszer alakul ki, mert sehol nem láttam pozitív példát...
Nálatok ez hogy működik?
Meló,reggel együtt készülünk és megyünk,így van egy óránk beszélgetni.
Délután egyszerre végzünk.Ha van program,oda megyünk,ez havi egy szinház,koncert,mozi vagy hasonló.Van hogy csak beülünk valahova egy forró csokira.Aztán haza,összeütünk valamit,eszünk,összebújunk,stb.
Hétvége jobb,minden hétvégén legalább egy nap amikor csinálunk valami értelmeset.Legtöbbször kirándulunk,túrázunk,elmegyünk fürdőbe,csónakázni,szánkózni,évszakfüggő.A másik nap negyede takaritás,hétközben csak főzünk-mosogatunk.Szülőket látogatunk,barátokkal találkozunk.
"Ti mit tesztek a boldog, "kielégítő" családi életért?"
En egy csomo mindent! Nem verem a felesegemet, csak ha megerdemli!!!!!!!!! ;D
2-es vagyok
Hozzáteszem,nekünk se volt példa,csak rossz.
Nekem anyám kétszer vált el,tágabb családban legtöbben elváltak,aki nem,az szenved a gyerekek miatt.Párom családja se jobb,ott válás nincs,de veszekedés 30 éve igen,csalják egymást,stb.
Mi ehhez képest 10 éve élünk békességben,boldogságban.
Így is lehet.
(bár a rokonok nem hiszik el,hogy ez igaz)
#4: "A férjem vágyik haza a munkából. 5-re hazaér és évek óta ölelve várom, nem telik el nap csók, simogatás, szeretlek nélkül. Minden este együtt vacsizunk, jó kis filmeket nézünk, majd együtt zuhanyozunk, sokat beszélgetünk, odafigyelünk egymásra."
Ti évek óta minden este egyutt zuhanyoztok??? Szerintem te csak vetitesz! ;) Valld be! ;)) Na! Oszinten... ;) Tudod, itt nem latja a pasid! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!