Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tesztek a boldog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tesztek a boldog, "kielégítő" családi életért?

Figyelt kérdés

Eddig sehol nem láttam normálisan működő családot, ahol az emberek össze tudták volna hangolni a munkájukat a szabadidejükkel.

Anyám egyáltalán nem boldog, mert teljes gőzzel dolgozik, szabadidejében pedig hajszolja az ingyenes programokat, hogy a húgom ne maradjon ki semmiből, annak ellenére, hogy nincsen pénzünk.

A kedvesem anyja nem dolgozik olyan sokat, viszont jól keres, de ő, ha éppen nem dolgozik, csak vesz néhány pizzát és leül a számítógép elé... És még sorolhatnám. Amíg tanultam, az én életem is abból állt, hogy 4-ig iskola, aztán főztünk, ettünk, tanultunk, zuhany és alvás... Ennek fényében nem tudom elképzelni az életemet/életünket. A kedvesem most nincs velem, külföldön dolgozik, habár tervezzük az összeköltözést. Félek tőle, hogy boldogtalan rendszer alakul ki, mert sehol nem láttam pozitív példát...

Nálatok ez hogy működik?

2013. okt. 21. 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
Eszek, iszok, alszok, lustálkodok, heverészek, filmezek, kiszolgáltatom magam, és ehhez hasonlókat :)
2013. okt. 21. 15:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Meló,reggel együtt készülünk és megyünk,így van egy óránk beszélgetni.

Délután egyszerre végzünk.Ha van program,oda megyünk,ez havi egy szinház,koncert,mozi vagy hasonló.Van hogy csak beülünk valahova egy forró csokira.Aztán haza,összeütünk valamit,eszünk,összebújunk,stb.

Hétvége jobb,minden hétvégén legalább egy nap amikor csinálunk valami értelmeset.Legtöbbször kirándulunk,túrázunk,elmegyünk fürdőbe,csónakázni,szánkózni,évszakfüggő.A másik nap negyede takaritás,hétközben csak főzünk-mosogatunk.Szülőket látogatunk,barátokkal találkozunk.

2013. okt. 21. 15:48
 3/21 anonim ***** válasza:
31%

"Ti mit tesztek a boldog, "kielégítő" családi életért?"

En egy csomo mindent! Nem verem a felesegemet, csak ha megerdemli!!!!!!!!! ;D

2013. okt. 21. 15:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem láttunk pozitív példát, egyikünk családjában sem. Már az is nagy szó, hogy van, aki nem vált el, a boldogságtól pedig messze vannak. Nekünk mégis sikerült. A férjem vágyik haza a munkából. 5-re hazaér és évek óta ölelve várom, nem telik el nap csók, simogatás, szeretlek nélkül. Minden este együtt vacsizunk, jó kis filmeket nézünk, majd együtt zuhanyozunk, sokat beszélgetünk, odafigyelünk egymásra. Ha döntéseket kell hoznunk észérvek alapján tesszük, nem veszekszünk. Működik. Csendes, nyugodt, harmonikus, nagyon bodlog életünk van, még ha muszáj is dolgozni :)) Az első baba nemsokára megérkezik, igyekszünk úgy intézni, hogy megtartsuk az otthon hangulatát, és tudom, hogy nekünk sikerül! Ne keseredj el, csak mert nem látsz boldog embereket! Vannak, csak nem gyakoriak! De nektek is sikerülhet! :) Nem lehetetlen! :) N30
2013. okt. 21. 15:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki azt csinálja amit éppen szeretne. mindkettőnknek olyan munkája van, amit élvezünk, páromnak sok szabadideje van, így nekünk könnyű, a gyerekek is nagyok már. Bár néha én úgy érzem túl sokat vagyunk együtt, nekem a magány hiányzik időnként. Amikor a gyerekek kicsik voltak, jóval nehezebb volt.
2013. okt. 21. 15:54
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
lottózom...
2013. okt. 21. 16:00
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Mi kidobtuk a tv-t, nagyívben, lendülettel, mikor az első gyerke megszületett. Rengeteg időnk lett, olvasni, játszani, a gyerekek zenélni tanulnak, olvasni is szeretnek,énekelünk is, magunk is írunk,rajzolunk. Hát nem érünk rá egymás fejét sörösüveggel verni, a gyerekek nem érnek rá tengeni-lengeni. Vasárnap kirándultunk, mert nincs kertünk, elzárva vagyunk a természettől, és kell az. (ez sajnos mostanában már lemarad) A számítógép is mérsékelt, munkaeszköz, levelezés. Nagyon fontos, hogy kifejezze az ember valamiben magát: a felnőtteknél se álljon ez le. A munkában sokaknak ez nem jut: sok a mechanikus feladat. Kell pedig: írni, rajzolni, énekleni, zenélni, táncolni, kézimunkázni. A boldogság itt rejtőzik. Egymást pedig ebben segíteni kell a családban.
2013. okt. 21. 16:31
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Hozzáteszem,nekünk se volt példa,csak rossz.

Nekem anyám kétszer vált el,tágabb családban legtöbben elváltak,aki nem,az szenved a gyerekek miatt.Párom családja se jobb,ott válás nincs,de veszekedés 30 éve igen,csalják egymást,stb.

Mi ehhez képest 10 éve élünk békességben,boldogságban.

Így is lehet.

(bár a rokonok nem hiszik el,hogy ez igaz)

2013. okt. 21. 16:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom anyukád igenis pozitiv pelda. "Mindent meg tesz azert hogy a hugom ne maradjon ki semmibol"
2013. okt. 21. 16:34
 10/21 anonim ***** válasza:
11%

#4: "A férjem vágyik haza a munkából. 5-re hazaér és évek óta ölelve várom, nem telik el nap csók, simogatás, szeretlek nélkül. Minden este együtt vacsizunk, jó kis filmeket nézünk, majd együtt zuhanyozunk, sokat beszélgetünk, odafigyelünk egymásra."

Ti évek óta minden este egyutt zuhanyoztok??? Szerintem te csak vetitesz! ;) Valld be! ;)) Na! Oszinten... ;) Tudod, itt nem latja a pasid! ;)

2013. okt. 21. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!