Mit tennétek? Mi lehet a mindenkinek kielégítő megoldás?
A párommal néhány hónapja vagyunk együtt én egy 33 éves férfi vagyok ő pedig 22 éves. Eddig úgy volt megoldva az együtt lét, hogy ő a héten 4-5 alkalommal nálam aludt én a szüleimnél lakom egy válás miatt jelenleg sajnos. Ő pedig a szüleivel. néhány napja náluk veszekedés volt, mert a családja ugy gondolja, hogy a heti 1 együtt kimaradás otthonról lenne az elfogadható és nem viselkedik úgy mintha otthon lakna. Számomra viszont ez nem kielégítő igazán. Gondolozom egy külön albérleten és összeköltözni ha ő nem tud otthon megegyezni a témában.
Mit tennétek ilyen helyzetben hogyan olanátok meg
megszabják mennyit alhat máshol??
ha meg tudjátok oldani anyagilag,akkor költözzetek össze,vagy ha 4-5 éjszakából 7 éjszaka is lehet,akkor hozzátok,és szálljon be a rezsibe (ha a szüleidnek jó)
Ha már megért a kapcsolatotok arra a szintre , akkor költözzetek össze !
Lakva ismeri meg az ember egymást , és a kamasz kórból is kinőttetek :-))
Nem mindent értek, amit leírtál...
De szerintem is az összeköltözés lenne a megfelelő megoldás, ha megtehetitek, és tényleg olyan komoly a kapcsolatotok.
Kérdés, hogy ha összeköltöztök akkor a szülei fogják-e anyagilag támogatni. Ha nem, akkor te fogod eltartani?
Te ismered a szüleit? Ha esetleg Te beszélnél velük, megismernének, akkor nem lenne jobb a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!