Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek ezt mondaná?

Figyelt kérdés
A férjem előfizetős telefont akar venni a Vodafonnál, a csomag 10000 forintba kerül és utána korlátlanul beszélhet, tudom, hogy ezt nem fogja kihasználni, mivel alig telefon, de ez igazából lényegtelen is. Nagyon akarja a telefont és ezt a csomagot is, megkérdeztem, hogy minek neki ennyi pénzért előfizetés, mert szerintem felesleges, erre azt válaszolta, hogy azért, hogy k urvákat hívogathasson éjjel, nappal. Nem tudtam mit mondani. Nem értem miért kell így megalázni, megbántani egy ilyen lényegtelen dolog miatt.
2013. okt. 16. 12:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is számonkérésnek vette ,de nekem is soknak tűnik a havi 10e ft ,főleg úgy,hogy ki sem használja ,egy év alatt az már 120e ft így még borzasztóbb a majdnem "semmiért".
2013. okt. 16. 16:08
 32/37 anonim ***** válasza:

"az a pénz nem az övé, hanem kettőtöké, és általában illik megbeszélni ki-mire költi."

Honnan tudod, hogy nincsenek külön kasszán? Mert mi pl. azon vagyunk. A számlák, kaja, közös cuccok megvásárlása után a maradékot mindenki arra költi, amire akarja, a másiknak nincs beleszólása. Javaslata lehet, döntése nem a másik keresetét illetően. Én sem örülnék, ha a férjem fennakadna azon, hogy miért vettem 200 ezer Ft-ért táskát, és ő sem, ha happognék a 200 ezres telefonján.

2013. okt. 16. 18:58
 33/37 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nem sima párkapcsolat, régóta tartó házasság, amiről írtam.
2013. okt. 16. 18:59
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
sokan szeretnek a másikon hatalmaskodni
2013. okt. 16. 21:09
 35/37 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ez rohadtul nem vicces. Mert volt itt aki azt írta hogy viccnek szánta...

Én elgondolkodnék a helyedben, szeret e egyáltalán.

27/N

2013. okt. 18. 12:40
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
én is elgondolkodnék h mit szeretek egy ilyen nőben
2013. okt. 18. 12:58
 37/37 A kérdező kommentje:
Elgondolkodnál, hogy mit szeretsz abban, aki megkérdezi, hogy miért van szükséged erre a csomagra? Nem tudtam, hogy a házastársaknak kuss a neve, hogy semmit sem lehet kérdezi és semmi után nem lehet érdeklődni, ez nekem nagyon új. Nem számon kértem, megkérdeztem.
2013. okt. 18. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!