Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek ezt mondaná?

Figyelt kérdés
A férjem előfizetős telefont akar venni a Vodafonnál, a csomag 10000 forintba kerül és utána korlátlanul beszélhet, tudom, hogy ezt nem fogja kihasználni, mivel alig telefon, de ez igazából lényegtelen is. Nagyon akarja a telefont és ezt a csomagot is, megkérdeztem, hogy minek neki ennyi pénzért előfizetés, mert szerintem felesleges, erre azt válaszolta, hogy azért, hogy k urvákat hívogathasson éjjel, nappal. Nem tudtam mit mondani. Nem értem miért kell így megalázni, megbántani egy ilyen lényegtelen dolog miatt.
2013. okt. 16. 12:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%
Hát én ezen max röhögnék, de nálunk nem szokás ilyen hülyeségeken megsértődni.
2013. okt. 16. 12:29
 12/37 anonim ***** válasza:
37%

nem vagy túl érzékeny?

rendben van a házasságotok?

akarsz róla beszélni?

2013. okt. 16. 12:32
 13/37 A kérdező kommentje:
Nincsen rendben, elég rossz mostanában minden, éppen ezért nem bírom megérteni, hogy miért kellett ezt mondani, amikor amúgy is van probléma, miért kell ilyen feleslegesen beszólogatni a másiknak. Arra költi a pénzét amire akarja, de ez akkor is így van, ha nem mond ilyet, én csak megkérdeztem, de ezek szerint ezen rajtam kívül mindenki jót röhögött volna rajta.
2013. okt. 16. 12:37
 14/37 anonim ***** válasza:
69%
Én ebből megérteném, hogy már k urvára elege van a témából és abbahagynám a "de minek ez neked" című nótát, amit addig fújtam.
2013. okt. 16. 12:39
 15/37 anonim ***** válasza:
43%
Az is számít hogy mondta. Vicceskedve ,vagy mérgesen. Ha amúgy is sok a veszekedés széthúzás akkor ez csak egy a sok jel közül,hogy ha nem csináltok valamit akkor szakítás lesz.
2013. okt. 16. 12:40
 16/37 anonim ***** válasza:
69%

Én elütném valami viccel.

De én is azt mondom, hogy mérgében szaladt ki a száján, hogy zrikáltad a telefonnal.

Én örülnék egy ilyen telónak, mert a férjem lebeszélne 2000-et, a maradék nyolcat meg én. :D Vagy nálatok nem közös lenne?

2013. okt. 16. 12:43
 17/37 anonim ***** válasza:
54%
Közös telefontól túrós lesz a füled.
2013. okt. 16. 12:44
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem lenne közös. Nekem is van mobilom, előfizetéssel. Nem mondta se mérgesen, se viccesen, csak odahajította, mindegy, értem, hogy azért mondta, hogy ne kelljen erről beszélni, de akkor sem kellett volna tovább, ha normálisan megmondja, hogy minek neki.
2013. okt. 16. 12:47
 19/37 anonim ***** válasza:
38%
Én turi röhögtem volna ezen, mert max. viccből mondana ilyet a pàrom. Nem jutnék el oda, hogy annyira felidegesítsem a hülyeségemmel, hogy egy ilyet komolyan gondoljon. Neked sikerült ezt elérned. Szar a kapcsolatotok, de ahogy làtom mindent megteszel azért, hogy ez így is maradjon azzal, hogy felesleges problémàkat gyàrtasz, amin utàna lehet veszekedni meg sírànkozni. Mintafeleség titulust neki! :D
 20/37 anonim ***** válasza:
75%
#13 na látod, ezért nem érezted humorosnak ... és nekem úgy tűnik az egyéb problémáitokat nem tudjátok rendezni
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!