Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek ezt mondaná?

Figyelt kérdés
A férjem előfizetős telefont akar venni a Vodafonnál, a csomag 10000 forintba kerül és utána korlátlanul beszélhet, tudom, hogy ezt nem fogja kihasználni, mivel alig telefon, de ez igazából lényegtelen is. Nagyon akarja a telefont és ezt a csomagot is, megkérdeztem, hogy minek neki ennyi pénzért előfizetés, mert szerintem felesleges, erre azt válaszolta, hogy azért, hogy k urvákat hívogathasson éjjel, nappal. Nem tudtam mit mondani. Nem értem miért kell így megalázni, megbántani egy ilyen lényegtelen dolog miatt.
2013. okt. 16. 12:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincsenek rendben a dolgaitok, gondolom egy csomó bogár mászkál a füledben. Ha így van, akkor nyilván az fészkelte be magát a fejedbe, hogy valaki miatt kell neki a korlátlan beszélgetés fix díjért, így nem tűnik fel ha hirtelen kiugróan megnő a telefonszámla.

Ezen Te bekattantál, és akaratodon kívül úgy kérdezted meg azt, hogy mire kell, ahogy.

Ezen Ő bepöccent, mert Ő is tudja hogy tényleg ku..zni akar ha nem is szó szerint, ezért hárított ilyen ordenáré stílusban.

Na akkor a fent felvázolt lehetőségnél talán jobb az, hogy tényleg hülyeség az egész, és nem kellett volna megsértődnöd. Lehet, hogy többet szeretne telefonálni mint eddig, ami teljesen jogos, mert nem is értem hogy lehetett eddig elég neki 2000 Ft.

2013. okt. 16. 12:55
 22/37 anonim ***** válasza:
35%

valószínűleg azért kell neki a 10 ezer ft-os csomag mert más csomagban nem tudja megvenni a telefont, ami kell neki.

és nem csodálom hogy ezt válaszolta, mert még mocs is csak az a bajod hogy miért nem mondja meg hogy minek neki. gondolom a csak mert választ amugyse fogadtad volna el.. am örülj annak hogy k urvákat mondott, és nem azt hogy a barátnőjét akarja hivogatni...

2013. okt. 16. 12:59
 23/37 anonim ***** válasza:
Gondolom te sem egyszer kérdezted meg, minek neki ilyen előfizetés, és elege lett az egészből. Az a baj, hogy ha eleve vannak problémáid, az ilyen felesleges hisztikkel és sértődésekkel csak olajat öntesz a tűzre és elmarod magad mellől. Nem tud majd vele mit kezdeni, és csak annyit fog leszűrni az egészből, hogy még ilyenek miatt is nyaggatod, meg ilyen elejtett kis félszavakon is órákig pörögsz. Ami persze neked sem jó. Zárd le magadban az egészet, és kész, lépj tovább, a kérdéseiddel idegesítetted és ennyi, így ( elég rosszul) reagálta le és fejezte ki magát, hogy hagyd már végre békén. A hisztik és sértődések helyett pedig tedd egy kicsit félre az egódat és próbálj meg javítani a házasságotokon. Ha az alap problémák rendeződnek, ő sem fog ilyen idétlenül lereagálni dolgokat.
2013. okt. 16. 13:02
 24/37 anonim ***** válasza:
jav: problémáitok
2013. okt. 16. 13:03
 25/37 A kérdező kommentje:

1. Nem szar a kapcsolatunk.

2. Nem gondoltam, hogy valaki más miatt kellene neki a telefon és a korlátlan beszélgetés fix díjért.

3. Nem hisztiztem, teljesen normálisan megkérdeztem EGYSZER, hogy miért kell neki ennyi pénzért, amikor felesleges, erre ezt a választ kaptam. Megismétlem, EGYSZER kérdeztem meg és nem ezerszer.

Tudtam, hogy nem lehet leírni, hogy vannak problémák most, mert akkor mindenki ezzel magyarázza azt, hogy ezt mondta.

2013. okt. 16. 14:48
 26/37 anonim ***** válasza:

#25 én nem arra gondoltam, hogy ő a problémáitok miatt mondta, hanem hogy te nem vetted humorosan, mert van más gond is

egyébként meg ő is érzi, hogy nem kellene az a telefon, mert így pénzkidobás (számoljunk csak: most havi 2000 a számlája, eztán havi 10000, kettő közt havi 8000*12 hónap= 96000 Ft! ... ezen már Telefont is vehetne ... tehát tudja, hogy pénzkidobás, és ezért visszatámadt rád)

2013. okt. 16. 14:52
 27/37 anonim ***** válasza:
5%
az probléma ha azt igényled hogy elszámoljon neked a pénzével
2013. okt. 16. 14:55
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
ez is csak egy hülyeség, hogy a feleség mit szól bele a férje költekezése. Megnézném mit szólna az a férj, akinek felesége minden hónapban elszórna több ezer forintot kozmetikusra, holott tükörsima az arca. az a pénz nem az övé, hanem kettőtöké, és általában illik megbeszélni ki-mire költi. Persze nem olyat, hogy ma veszek 1 kiló kenyeret, mit gondolsz erről drágám? nekem ez a fura, hogy mit kell azon megsértődni, hogy megkérdezi a másik, hogy minek szórja a pénzt. Ha nem haltok bele a havi plusz 10e ft-ba akkor hagyd a francba, hagy költekezzen, jobb, mintha elissza...de ha hiányzik valahonnan az az összeg, akkor én is szólnék, főleg, hogy én sem veszek totál felesleges cuccokat és elvárom, hogy a másik se tegye tönkre a spórolásom, mivel jobbára 1 kasszán vagyunk.
2013. okt. 16. 15:08
 29/37 anonim ***** válasza:
Szerintem számonkérésnek érezte, amit kérdeztél, felhúzta magát és ez egy ironikus, kicsit gonoszkodó visszaszólás volt.
2013. okt. 16. 15:11
 30/37 anonim ***** válasza:

Szerintem az a normális, amikor egy párkapcsolatban a felek megbeszélik közösen a kiadásokat, vagy ha azokban változtatni szeretnének. Az, hogy az egyik fél tartósan minden hónapban 8000 Ft-al többet fog költeni, igenis is rátartozik a másik félre is. Mindenben összhangban kell lennie egy jó párosnak. Ha ez most nem működik nálatok valami miatt, akkor azt gyorsan orvosolni kell.

Mellesleg maximálisan feleslegesnek tartok egy 10.000 Ft-os fix előfizetési díjat egy olyat embernek, akinek átlagosan 2000 Ft a telefonszámlája. Havi 8000 Ft pénzkidobás. Inkább tennétek félre és mennétek el belőle 2-3 havonta hosszúhétvégézni különböző helyekre.

Esetleg nem lehet, hogy csupán a telefonkészülék miatt akarja? Más konstrukcióba nem lehetne azt megvenni?

2013. okt. 16. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!