Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjetek ezt mondaná?
Mivel nincsenek rendben a dolgaitok, gondolom egy csomó bogár mászkál a füledben. Ha így van, akkor nyilván az fészkelte be magát a fejedbe, hogy valaki miatt kell neki a korlátlan beszélgetés fix díjért, így nem tűnik fel ha hirtelen kiugróan megnő a telefonszámla.
Ezen Te bekattantál, és akaratodon kívül úgy kérdezted meg azt, hogy mire kell, ahogy.
Ezen Ő bepöccent, mert Ő is tudja hogy tényleg ku..zni akar ha nem is szó szerint, ezért hárított ilyen ordenáré stílusban.
Na akkor a fent felvázolt lehetőségnél talán jobb az, hogy tényleg hülyeség az egész, és nem kellett volna megsértődnöd. Lehet, hogy többet szeretne telefonálni mint eddig, ami teljesen jogos, mert nem is értem hogy lehetett eddig elég neki 2000 Ft.
valószínűleg azért kell neki a 10 ezer ft-os csomag mert más csomagban nem tudja megvenni a telefont, ami kell neki.
és nem csodálom hogy ezt válaszolta, mert még mocs is csak az a bajod hogy miért nem mondja meg hogy minek neki. gondolom a csak mert választ amugyse fogadtad volna el.. am örülj annak hogy k urvákat mondott, és nem azt hogy a barátnőjét akarja hivogatni...
1. Nem szar a kapcsolatunk.
2. Nem gondoltam, hogy valaki más miatt kellene neki a telefon és a korlátlan beszélgetés fix díjért.
3. Nem hisztiztem, teljesen normálisan megkérdeztem EGYSZER, hogy miért kell neki ennyi pénzért, amikor felesleges, erre ezt a választ kaptam. Megismétlem, EGYSZER kérdeztem meg és nem ezerszer.
Tudtam, hogy nem lehet leírni, hogy vannak problémák most, mert akkor mindenki ezzel magyarázza azt, hogy ezt mondta.
#25 én nem arra gondoltam, hogy ő a problémáitok miatt mondta, hanem hogy te nem vetted humorosan, mert van más gond is
egyébként meg ő is érzi, hogy nem kellene az a telefon, mert így pénzkidobás (számoljunk csak: most havi 2000 a számlája, eztán havi 10000, kettő közt havi 8000*12 hónap= 96000 Ft! ... ezen már Telefont is vehetne ... tehát tudja, hogy pénzkidobás, és ezért visszatámadt rád)
Szerintem az a normális, amikor egy párkapcsolatban a felek megbeszélik közösen a kiadásokat, vagy ha azokban változtatni szeretnének. Az, hogy az egyik fél tartósan minden hónapban 8000 Ft-al többet fog költeni, igenis is rátartozik a másik félre is. Mindenben összhangban kell lennie egy jó párosnak. Ha ez most nem működik nálatok valami miatt, akkor azt gyorsan orvosolni kell.
Mellesleg maximálisan feleslegesnek tartok egy 10.000 Ft-os fix előfizetési díjat egy olyat embernek, akinek átlagosan 2000 Ft a telefonszámlája. Havi 8000 Ft pénzkidobás. Inkább tennétek félre és mennétek el belőle 2-3 havonta hosszúhétvégézni különböző helyekre.
Esetleg nem lehet, hogy csupán a telefonkészülék miatt akarja? Más konstrukcióba nem lehetne azt megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!