Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a férjetek ezt mondaná?

Figyelt kérdés
A férjem előfizetős telefont akar venni a Vodafonnál, a csomag 10000 forintba kerül és utána korlátlanul beszélhet, tudom, hogy ezt nem fogja kihasználni, mivel alig telefon, de ez igazából lényegtelen is. Nagyon akarja a telefont és ezt a csomagot is, megkérdeztem, hogy minek neki ennyi pénzért előfizetés, mert szerintem felesleges, erre azt válaszolta, hogy azért, hogy k urvákat hívogathasson éjjel, nappal. Nem tudtam mit mondani. Nem értem miért kell így megalázni, megbántani egy ilyen lényegtelen dolog miatt.
2013. okt. 16. 12:07
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
49%

Hejj, de érzékeny lelkű valaki. Viccelt, nem kell ilyen vér komolyan venni.

Humorérzék?

2013. okt. 16. 12:08
 2/37 anonim ***** válasza:
53%

Te ismered...ha ezt a stílust megszoktad tőle,akkor semmit.

Nem vagy túl féltékeny? Ez adhatna okot erre. Amúgy lehet az is,hogy most derült ki,hogy egy mezei paraszt.

2013. okt. 16. 12:10
 3/37 A kérdező kommentje:
Nem szoktam meg ezt a stílust, nem szokott így beszélni.
2013. okt. 16. 12:13
 4/37 anonim ***** válasza:
5%

Egy bizti:

Semmit nem jelentesz ennek az embernek, és undora és csömöre van már tőled.. De tényleg semmit. Lényegtelen, hogy hány évet húztatok le, minden lényegtelen.

Nem tudom ezt hogy sikerült kivivnod,gondolom elég sokat kellett tenned ezért a titulusért, de egy bizti, innen egy emberben nincs visszaút.

2013. okt. 16. 12:14
 5/37 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom megunta hogy állandóan ezen rugózol és le akarta zárni a témát. Próbálta máshogy, de nem értettél belőle, újra meg újra felhoztad a témát.
2013. okt. 16. 12:17
 6/37 anonim ***** válasza:
83%
Addig pattogtál a témán, hogy ezt mondta, te meg kis mimóza vagy, ennyire egyszerű. Ha a telefonszámlája most eléri a 10 000-et, van értelme a csomagnak, ha alatta van, csak többet fizettek egy olyan szolgáltatásért, amit nem használtok.
2013. okt. 16. 12:21
 7/37 A kérdező kommentje:
2000 forintot sem ér el a telefonszámlája.
2013. okt. 16. 12:26
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sokat szekáltad a témával és így fojtotta beléd a szót. Szerintem ne fújt fel a dolgot!
 9/37 anonim ***** válasza:
5%
Én nem vagyok k urva párti, de ha az asszony akarná eldönteni hogy mire költsem az általam megkeresett pénzt, én is a k urvára szavaznék. S ebben nincs semmi személyeskedés, csak sima üzleti megfontolás. A k urva olcsóbb, már 6000 Ft-ért is van ha nem ragaszkodunk 32 foghoz. Itt azonban 10 000 Ft-ról van szó, arról nem is beszélve hogy a k urva beéri a 6000 Ft-jával, nem próbál meg rátelepedni az összes pénzemre.
 10/37 anonim ***** válasza:
46%
Betelt a pohár nála ,hogy te akarod megmondani azt hogy a saját pénzéből mit vegyen. Ha nem azon a néhány ezren múlik a gyerek etetése vagy a gázszla kifizetése,akkor nem mindegy milyen előfizetést szeretne? Lehet így jobban is jön ki havonta,de ha bukik is 2 ezret akkor mi van?
2013. okt. 16. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!