Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek kopaszra borotválná a fejét?
Nekem nem tetszene, de ez az én bajom.
, ő azt csináhat magával, amit akar.
Én 2006-ban vettem észre, hogy ocsmány módon elkezdett ritkulni a homlokomnál a hajam. (Én akkor 34F)
Namost az a kopaszODÓ nagyon nem akartam lenni. Vettem egy hajkefét, megmostam a hajam és elkezdtem fésülgetni, próbálkozni, hogy mit tegyek.
Mivel egyre szánalmasabbnak éreztem a dolgot, eldurrant az agyam és letoltam nullásgéppel.
Na a drágám, mikor megjött mit szólt?
Hooóóooóógynézelkiíííí????
Nagyon faszául esett, mondhatom.
Azóta is kopi vagyok, mert ha picit is hagyom megnőni, akkor az van, hogy a tarkómon és a fejem hátulján sötétellik a haj, atetején világít, hogy ritka, elölről meg két hatalmas felszalad folt a homlokom. Ha seggtar a fejem, akkor engem kimondottan fatalit. Sokkal papásabb ez a kopaszODÓ kinézet.
A férjem is azért tolta le, mert mikiegeresedett.
Első pár napban furcsa volt (meg világítóan fehér a fejbőre), aztán egyre inkább kezdett Bruce Willis formája lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!