Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek kopaszra borotválná a fejét?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 06:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
szerintem egy napig röhögnék rajta:D jelenleg váll alá érő haja van meg kecskeszakálla, szóval elég éles lenne a váltás. de könyörgöm, majd visszanő, mit parázzak rajta? ő feje :) ő sem pattog azon, hogy nekem rövid a hajam.
2013. jún. 24. 08:59
 22/33 anonim ***** válasza:
64%
Biztos elsírnám magam. Tudom hogy neki nem állna jól, de néha fenyegetőzik, főleg ha nincs kedve hajat mosni...
2013. jún. 24. 09:09
 23/33 anonim ***** válasza:
46%
Elájulnék. Neki borzalmasan állna a kopaszság!
2013. jún. 24. 09:22
 24/33 anonim ***** válasza:
Halálra röhögném magam, mert iró hülye fejformája van.
2013. jún. 24. 09:48
 25/33 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy tetszene vagy nem. Ha tetszene, tudomására hoznám, hogy jól néz ki.

Ha nem tetszene, esetleg megemlíteném neki, hogy jobban szerettem az eddigi frizuráját, de ha szeretné megtartani, hát nyugodtan. Nem ezen múlik. Ő is hagyja, hogy olyanra fessem a hajam, amilyenre én szeretném.

2013. jún. 24. 10:27
 26/33 anonim ***** válasza:
A páromnak 5 mm-s haja van jobb napjain, rosszabb napjain letolja nullással. Én már ezt sem szeretem (szúr), de nem nagyon érdekli a véleményem. Ha kopasz lenne, legalább a szúrással nem lenne probléma, igazából meg sem lepődnék rajta. :D
2013. jún. 24. 10:33
 27/33 anonim ***** válasza:
Nagyon meglepődnék,mert szereti cicomázni a haját,zselézgeti,meg formára van vágva...szóval úgy szereti,ahogy van,úgyhogy igencsak meglepne,ha kopasz fejjel látnám:D Nevetnék is rajta egyet,az biztos,mert szerintem nem állna jól neki:D
2013. jún. 24. 12:14
 28/33 anonim ***** válasza:

még a szakállát sem hajlandó lenyírni, szóval a kopaszságot tuti nem vállalná :)

kb úgy néz ki Bud Spencer fiatalabb napjaiban :) jól áll neki, a kopaszon el sem tudnám képzelni :)

bár már kicsit mikiegeresedik, de imádkozik, ennél több haja ne hulljon ki :)

2013. jún. 24. 12:45
 29/33 anonim ***** válasza:
Ohh mert a 2 centis haj amit vágsz neki az aztán nagyon komoly frizura ám :D :D :D :D
2013. jún. 24. 13:40
 30/33 anonim ***** válasza:

én szoktam neki géppel vágni 2 centisre, ez áll neki a legjobban. Bár így is alig tudom rávenni hogy üljön le amíg nyírom. Egyébként rengeteg sötétbarna haja van, majdnem fekete.

Régebben pont az esküvőnk előtt nyírtam le neki 3 milisre, az már sok volt. Nem állt neki annyira jól, bár nem volt vészes. Viszont teljesen kopaszra önszántából tuti nem nyírná le magának!

Első reakcióként megijednék asszem...és nehéz lenne megszokni, de ha ő így érezné jól magát...

27/N

2013. jún. 26. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!