Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek kopaszra borotválná a fejét?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 06:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy hogy nézel ki ugyanis eláll a füle eléggé így ronda lenne az tuti.
2013. jún. 24. 07:28
 12/33 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem tetszik a kopaszsag, de persze nem szolnek, hogy novessze meg, az az o teste, resze.

En egyebkent azt is sokkal jobban preferalom, ha kopaszodik.

2013. jún. 24. 07:29
 13/33 anonim ***** válasza:
Az ö feje....
2013. jún. 24. 07:44
 14/33 anonim ***** válasza:
Először biztos nevetnék.Ha most elképzelem hogy igy jönne haza már elfog a nevetés.Szép haja van el sem tudnám képzelni hogy lenyirja.
2013. jún. 24. 07:56
 15/33 anonim ***** válasza:
Hosszú évekig kopasz volt. Amikor megismertem, éppen valamiért volt egy kis haja és azóta is meg van. Csúnyán hangzik de nem kultiválnám ha újra kopasz lenne, pedig nagyon sokszor előjön a témával. Kompromisszumot kötöttünk mert én is szeretnék más frizkót, amit ő nem szeretne. Úgy hogy mindkettőnk enged az igényeiből. :)
2013. jún. 24. 08:00
 16/33 anonim ***** válasza:

7es korom óta nincs hajam.

nekem az lenne a fura, ha megnőne pár centire is.eddig a rekord 5 hét volt, de szó szerint rosszul éreztem magam, és zavart.

ált heti 1-2 alkalommal leborotválom.

2013. jún. 24. 08:04
 17/33 anonim ***** válasza:
Az ő feje, azt csinál vele, amit akar :)
2013. jún. 24. 08:25
 18/33 anonim ***** válasza:
Az én férjem színész, így volt olyan, ha egy kedves rendező úgy kívánta, le kellett kapnia a haját...nagyon nem szeretem úgy, nem áll neki jól, de néha muszáj :(
2013. jún. 24. 08:45
 19/33 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, és persze mindig a legrosszabbkor jön egy ilyen: gyerek keresztelője előtt, karácsony előtt, hogy minden családi képen úgy nézzen ki :)
2013. jún. 24. 08:46
 20/33 anonim ***** válasza:

Nagyon nevetnék,garantáltan nem állna jól neki.

2 centi hozzúra szoktam én levágni,kisebbre pár szemölcs miatt nem is lehet,magának boroválni nem is tudná.

Sosem lesz borotvált fejű,ahhoz túl sokszor dicsérem meg,hogy milyen klassz fizurát csinálok neki.

2013. jún. 24. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!