Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen dolog az hogy anyám arra nevelt minket hogy ne menjünk férjhez, ne nősüljünk, gyereket meg főleg ne? és itt vagyunk 30-35 évesen magányosan én special most döbbenek ra hogy de jo lett volna ferjhez menni es elszallt az idő
Jo volna gazdasszony lenni, a sajat gazdasagodban, amit a sajat penzedböl epitettel fel, nem napszamoskent a maseban!
Keseru az olyan kenyér , barmennyit is fogsz dolgozni mindig ingyenelönek leszel kezelve, tapasztald meg akkor azt a csodát
Az en volt ferjem csaladja is jo csaladnak nezett ki, vagyonosak, több hazuk, dolgosak, összetartoak , 40 eves házassággal a hatuk mögött, stb , aztan kiderult hogy anyosommal leadatta a fizeteset, kizsakmanyolta, uralkodott felette, bantalmazta es mindent a nevere vasarolt, iratott, ( persze hazassag alatt nem szamit de ö ezt nem tudhatta) söt anyosom mellett nöje volt fiatal koratol mindig ugyanaz a nö, anyossal rendkivul parasztul beszelt idönkent , megalazta, dolgoztatta, 3 fogasosat fözetett vele naponta, nem engedte pihenni, figyelgette hanyszor ul le, hany kavet iszik, mikor kel stb
Es mindenkit alarendelt az erdekeinek, a gyerekeit is
Beleszolasa senkinek nem volt semmibe
Mindenkit lenezett, es jatszotta a nagy " nemesi csalad sarjat" kutyabörök stb, pökhendi alak volt
Ennyit a jó , vagyonos, összetartó csaladról
Egy kilometer tavlatból annak tuntek:-)))
Azt tanacsolom, hogy egyelöre ne lepj semmit, ne hazasodj, remenykedj h akad jobb munkad, ha nem , maradj a fenekeden, mert csak még jobban összekuszalod a helyzeted, es a ferjed mellöl is siman mehetsz a hid ala, gyerekestöl is akár
Milyen érzés lenne kisgyerekkel utcara kerulni. 30-40 ezres gyessel?
Ha nem hoz az elet mas es jobb lehetöseget, akkor varnod kell es remenykedni, ne tedd tönkre meg jobban az életed es ne tégy tönkre egy ártatlan lelket, egy gyereket, hogy abbol alljon a gyerekkora, hogy vegignezze hogyan csicskazzak az anyjat!
Inkabb fogadd el a sorsod , igyal egy jo teat, tevezz es ne kavard a kakaot!
Ez az en tanacsom
Ha a pénz a gond, akkor keress több pénzt. Jelentkezz több helyre, beszélj az ismerősökkel, satöbbi. Ha jól értem, egyetlen céghez jelentkeztél évekkel korábban, hát az nem sok.
Ha végzettséged nincs is, bőven van tapasztalatod. Ezzel tudsz érvelni az interjún. Hasonló munkakörben gondolkodj. És keress, fáradhatatlanul keress más munkát.
Én pl. házvezetőnő vagyok, ehhez nem kell végzettség. Havi 120-at megkeresek, amiből egész kényelmesen meg lehet élni. Bár 10-11 órát dolgozom naponta, tény. De a lényeg, hogy meg lehet oldani. Csak akarni kell és persze tenni érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!