Sztetek normális dolog h anyám beleszól abba h hogy csajozok?
Álandóan ezzel bаsztat :S Mer hát kicsit gyakran cserélgetem a csajaimat és nem vok vmi hűséges tipus és ő meg ismer egy csomó embert, és valahonnan mindig megtuggya. Tom h igaza van de akk is semmi köze hozzá, mer ez az én dolgom és én se szólok bele az övébe, meg én tom h nekem mi a jó! Semmi köze hozzá! És fojamatosan azt mongya h én szemét vok a csajokkal, meg hogy neki ég a bőr az arcáról h kb. a fél falu az exem (ez nem igaz!!!) és hogy ő nem ilyennek nevelt. Mind1 mongya a hülyeségeit. Mit csinájjak h ne szóljon bele? :S Most kitalálta h nem akar elengedni hétvégén bulizni :/ Mit mongyak neki h elengedjen és h haggyon békén?
16/F
Anyu!
Legalább nem vagyok b.uzi
És a csajoknak ez kell...keresed az igazit.
Az édesanyák mindig jót akarnak, hiába pontozol le szerintem fontold meg a tanácsát, és legalább az arany középutat találd meg:)
Hát ha neked mégis jobb végigmászni midnen nőn, próbáld meg megbezsélni vele, vagy egyszerűen szrd le, nemtudsz mit csinálni
Nem pontozok le senkit.
Am meg próbáltam visszafogni magam de nem megy XD meg am is minek?
Először is megosztanám veled, hogy van egy 23 éves bátyám, aki ugyanilyen, mint te. Ő is cserélgeti a barátnőit, csak kicsit idősebb. Ez nagyon nem szép dolog, amit te csinálsz. Én éppen ezért azt szoktam, hogy elcsábítoma pasikat, aztán bemondom nekik az unalmasat. ;) Veled is remélem megcsinálja majd valaki. Most figyi, nem azért, nem akarok rossz indulató lenni, de ez az én véleményem. Emiatt nem kell lepontozni. A helyesírásoddal foglalkozz inkább, mint a csajokkal. :) Na mindegy. Ez az én szemszögem. Hogy ne szóljon bekle a dolgaidba, eőször kérd meg szépen, hogy "Anya légyszi ez hadd maradjon az én dolgom, hogy kikkel járok...légyszi!" A bulit pedig kikönyörögheted vagy peedig megígész neki cserébe valamit. "Anya légyszi! Muszáj ott lenne azon a bulin..."
Cserébe kitakarítom a szobám/ etetem egy hétig az állatokat/ megpróbálok majd jobban tanulni/ nem fogok ennyi lányt megcsalni/ ... De szerintem annyi s megteszi, ha megígéred, hogy megtanulsz helyesen írni. ;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!