Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek normális dolog h...

Sztetek normális dolog h anyám beleszól abba h hogy csajozok?

Figyelt kérdés

Álandóan ezzel bаsztat :S Mer hát kicsit gyakran cserélgetem a csajaimat és nem vok vmi hűséges tipus és ő meg ismer egy csomó embert, és valahonnan mindig megtuggya. Tom h igaza van de akk is semmi köze hozzá, mer ez az én dolgom és én se szólok bele az övébe, meg én tom h nekem mi a jó! Semmi köze hozzá! És fojamatosan azt mongya h én szemét vok a csajokkal, meg hogy neki ég a bőr az arcáról h kb. a fél falu az exem (ez nem igaz!!!) és hogy ő nem ilyennek nevelt. Mind1 mongya a hülyeségeit. Mit csinájjak h ne szóljon bele? :S Most kitalálta h nem akar elengedni hétvégén bulizni :/ Mit mongyak neki h elengedjen és h haggyon békén?

16/F

2010. ápr. 6. 18:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Mongya má fiatalember, hun a kórságba tanúlt meg ilyen profin hölyesen írni?
2010. ápr. 6. 18:55
 12/30 anonim ***** válasza:
:DDD
2010. ápr. 6. 18:57
 13/30 A kérdező kommentje:
Jól van tom h nem tok helyesen írni, bocs a helyesírásért
2010. ápr. 6. 18:58
 14/30 anonim ***** válasza:

nem olvastam el végig mindet szval lehet leírom "ugyanazt"

nem szép dolog játszani a lányok érzéseivel, ki tudja, vmelyik beléd szeret... gondolj bele h tönkre vágod a szívét..neked h esne ha egyszer tényleg tök szerelmes leszel és aztán kiderül h csak szívattak... ht biztos nem jól...anyukádnak vmilyen szinten igaza van...jót akar neked...16éves vagy még jó h parancsol neked... és szót kellene fogadnod, tudom nem könnyű, de legalább érd el h bízzon benned később szükséged lesz a bizalmára...

gondolkodj el néhány dolgon, én nem észt akarok neked osztani.. de válaszd néha a helyes utat..remélem sikerülni fog észhez térned...

és nem akartalak megbántani!

2010. ápr. 6. 19:03
 15/30 anonim ***** válasza:
10%

Minek kell most piszkálni??Szerintetek attól,hogy leírjátok itt attól megfog változni a véleménye?

Szetnem nem.Ha már az anyjára nem hallgat.

Mivel faluba lakik,gyorsan elterjed a neve,megtudják

és megunja majd rájön.Addig meg hagy csajozzon.Mi ebben a bűn?Ő ilyen és kész.

Bár idegesit ha lány lenne most milyen szavakat kapna,de

ő FIÚ.Figyelj mond meg neki szépen,hogy a te életed

és tudod,hogy majd koppani fogsz egy nagyot és örülsz,h

így segítene emg védne,de ebben nem kell.Kicsit vidd

túlzásba,meg,hogy milyen jó anyu stb. és hátha

hétvégéiig pedig legyél egy kisangyal ugyis elenged.

Sok Sikert.

Egy 16 éves lány.

2010. ápr. 6. 19:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Az nem gáz, ha sok barátnőd volt már, nem lehet mindenkinek olyan szerencséje, hogy egy-két lány után megtalálja az igazit. Az viszont elég gáz, ha nem tudsz hűséges lenni, és megcsalod a barátnődet. Ha van pofád megcsalni a lányt, biztos nem vagy belé szerelmes; akkor meg minek vagytok együtt a barátnőddel? Nem csodálom, hogy anyukád kiakad ezen, és hogy nem enged bulizni. Én sem engednélek, esetleg majd ha érettebben fogsz gondolkodni.

Egyébként helyesírási szabályzat nincs otthon?

2010. ápr. 6. 19:14
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A basztatás az lenne ha pcsába küldenénk hogy hogy lehet ilyen szemét. A elgtöbb kommentelő jót akart azzal hogy megírta a véleményét, és attól hogy az édesanyjára nem hallgat (16 évesek 70% nem hallgat) lehet hogy ha idegen, pártatlan, fiatal emberektől hallja hogy nem éppen vonzó ez a viselkedés akkor elgodnolkozik rajta...a másik meg hogy nem tartott senki fegyvert a fejéhez hogy fogadjon cölibátust :)
2010. ápr. 6. 19:14
 18/30 A kérdező kommentje:

"Ha van pofád megcsalni a lányt, biztos nem vagy belé szerelmes; akkor meg minek vagytok együtt a barátnőddel?"

Egyikkel se voltunk együtt túl sokáig szal nem hiszem h olyan szerelmesek lettek volna. Meg eddig vhogy mindegyik túltette magát a dolgon egy kis hiszti után :P

2010. ápr. 6. 19:17
 19/30 anonim ***** válasza:

nahát a monogámia megtestesítője :))

Attól hogy túlterszik maguk rajta még nemtúl szép dolog. inkább szakíts velük, az sem kellemes de legalább tisztességes

2010. ápr. 6. 19:23
 20/30 anonim ***** válasza:
Ha senkinek sem ártasz vele, ez a te magánügyed.
2010. ápr. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!