Sztetek normális dolog h anyám beleszól abba h hogy csajozok?
Álandóan ezzel bаsztat :S Mer hát kicsit gyakran cserélgetem a csajaimat és nem vok vmi hűséges tipus és ő meg ismer egy csomó embert, és valahonnan mindig megtuggya. Tom h igaza van de akk is semmi köze hozzá, mer ez az én dolgom és én se szólok bele az övébe, meg én tom h nekem mi a jó! Semmi köze hozzá! És fojamatosan azt mongya h én szemét vok a csajokkal, meg hogy neki ég a bőr az arcáról h kb. a fél falu az exem (ez nem igaz!!!) és hogy ő nem ilyennek nevelt. Mind1 mongya a hülyeségeit. Mit csinájjak h ne szóljon bele? :S Most kitalálta h nem akar elengedni hétvégén bulizni :/ Mit mongyak neki h elengedjen és h haggyon békén?
16/F
"mind túltette magát egy kis hiszti után"....
te öntelt hülye állat. a többi embernek is vannak érzelmei, remélem téged is seggbek|_|r pár kancigány szárazon, aztán majd tedd magad rajta túl egy kis hiszti után. ha meg rövid "kapcsolatok"ban vagy nevén nevezve k|_|rásokban utazol, akkkor ezt közöld az aktuális partnereddel is.
pff...
szégyellhetnéd magad:/ arra nem gondolsz, hogy azok, akiket dobtál hogy érzik magukat a b..ságaid után?! a helyesírásod is elég nagy szégyen.. nem szeretek másoknak rosszat kívánni, de szívből remélem, hogy visszakapod azt, amit kaptál ;) puszpá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!