Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek normális dolog h...

Sztetek normális dolog h anyám beleszól abba h hogy csajozok?

Figyelt kérdés

Álandóan ezzel bаsztat :S Mer hát kicsit gyakran cserélgetem a csajaimat és nem vok vmi hűséges tipus és ő meg ismer egy csomó embert, és valahonnan mindig megtuggya. Tom h igaza van de akk is semmi köze hozzá, mer ez az én dolgom és én se szólok bele az övébe, meg én tom h nekem mi a jó! Semmi köze hozzá! És fojamatosan azt mongya h én szemét vok a csajokkal, meg hogy neki ég a bőr az arcáról h kb. a fél falu az exem (ez nem igaz!!!) és hogy ő nem ilyennek nevelt. Mind1 mongya a hülyeségeit. Mit csinájjak h ne szóljon bele? :S Most kitalálta h nem akar elengedni hétvégén bulizni :/ Mit mongyak neki h elengedjen és h haggyon békén?

16/F

2010. ápr. 6. 18:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Azért jobb lenne előre tisztázni velük, hogy nem feleséget keresel.
2010. ápr. 6. 20:04
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"mind túltette magát egy kis hiszti után"....

te öntelt hülye állat. a többi embernek is vannak érzelmei, remélem téged is seggbek|_|r pár kancigány szárazon, aztán majd tedd magad rajta túl egy kis hiszti után. ha meg rövid "kapcsolatok"ban vagy nevén nevezve k|_|rásokban utazol, akkkor ezt közöld az aktuális partnereddel is.

2010. ápr. 6. 20:39
 23/30 A kérdező kommentje:
jó tényleg tök tiszta lenne ha lehetne közölni de ha közölném akk onnantol b@szhatom az egészet. Szal ez nem így műxik.
2010. ápr. 6. 22:37
 24/30 anonim ***** válasza:
Anyád azért mondja ezt, mert apád is ilyen. Nem az, akit apunak szólítasz...
2010. ápr. 6. 23:43
 25/30 anonim ***** válasza:
16 éves pocs a tojáshéj a seggeden van! Majd akkor legyen nagy a pofád, ha AIDS-es leszel! Azt hiszi mert van egy pocse már végig kell b....i az egész várost! De, az anyád is hülye, hogy ezt engedi! Mit fogsz csinálni 25 évesen? Úgy ki fogsz égni, hogy már semmire sem fog felállni. Kis pocsos.
2010. ápr. 7. 00:02
 26/30 A kérdező kommentje:
23:43 ja akit apunak szólitok az a nevelőapám mer az igazi apám meghalt szal rohadjon le a szád te utolsó senki szar paraszt
2010. ápr. 7. 09:03
 27/30 A kérdező kommentje:
Bаszódj meg te sеggfej
2010. ápr. 7. 09:43
 28/30 anonim ***** válasza:
Inkább te maradj le egy numeráról az őszinteségedért, mint hogy másokat komolyan megbánts.
2010. ápr. 7. 11:50
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

pff...

szégyellhetnéd magad:/ arra nem gondolsz, hogy azok, akiket dobtál hogy érzik magukat a b..ságaid után?! a helyesírásod is elég nagy szégyen.. nem szeretek másoknak rosszat kívánni, de szívből remélem, hogy visszakapod azt, amit kaptál ;) puszpá

2010. ápr. 7. 11:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Őcsém is ilyen.Pedig ő nem 16 hanem 22éves.Apja vére.Sosem értettem az ilyen embereket h ez miért jo nekik.Lehet h majd kinővőd.
2010. ápr. 8. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!