Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen dolog az hogy anyám arra nevelt minket hogy ne menjünk férjhez, ne nősüljünk, gyereket meg főleg ne? és itt vagyunk 30-35 évesen magányosan én special most döbbenek ra hogy de jo lett volna ferjhez menni es elszallt az idő
Az elsővel egyet értek. Aki azt írta, hogy a saját gyerekeit is arra biztatja, ne legyen családja ebben a mai helyzetben nagyon nincs igaza. Nem a helyzet lett rosszabb, hiszen volt már ennél rosszabb, pl. háborúban, és mégis házasodtak, és gyermeket vállaltak az emberek, hanem az emberek lettek gonoszabbak és önzőbbek.
Csak halkan jegyzem meg, hogy ha nem vállalnak gyereket, akkor előbb utóbb az idős nagyszülők, és az idősödő szülők is segítség nélkül maradnak... jártál már szociális otthonban. Nem a legvidámabb hely...
Szerintem sincsen ilyen. Egyszerűen képtelenség, hogy egy 35 éves ember fizetése az anyja számlájára megy és azon problémázik hogy a paliját nem engedi be az anyja a házába.
Anyukám, fogod magad, nyitsz egy saját számlát, és oda utaltatod a kicsiny fizetésed. Aztán szépen elköltözöl!
Hadd kérdezzem már meg: mit dolgozol hogy ilyen kevés a fizetésed 35 évesen? Mert egy érettségivel is szert tehettél volna már az elmúlt 17 évben nagyon keresetre, mert a tiéd még a minimálbért sem üti meg.
Szóval ez vagy egy nagyon rosszul összedobott kamukérdés, vagy egy nagyon nagy retardált vagy. Válassz.
helló kollegina:)
én is így lettem nevelve, csak férfiként élem így az életem.
nem érzem magam magányosnak, néha csak mosolyogni szoktam, mikor látok kisgyerekes szülőket és anyuka meg apuka összekap az utcán..hogy ezt ne így, hanem úgy , mert a gyereknek úgy lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!