Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen dolog az hogy anyám arra nevelt minket hogy ne menjünk férjhez, ne nősüljünk, gyereket meg főleg ne? és itt vagyunk 30-35 évesen magányosan én special most döbbenek ra hogy de jo lett volna ferjhez menni es elszallt az idő
Én is ezt mondom, hogy nyit egy külön számlát és szól a főnökének, hogy oda menjen a fizetése. Ilyen nincs, hogy az anyám számlájára KELL mennie a fizetésemnek:D Remélem, azért azt csak tudod, hogyan kell elintézni egy banki ügyet, kérdező...
A másik, meg hogy nem engedi be az "udvarlót" az anyja a házba... Könyörgöm, egy 35 éves, nagykorú, felnőtt ember vagy, pakold össze a dolgaidat és takarodj el onnan, besz*rok, komolyan.
És milyen összeget kell havonta fizess?
Szerintem, ha majd úgy alakul a paisval a helyzet, akkor költözz hozzá, és fized onnan a további részletet. Biztos kevés pénzed marad, de vidéken, ketten meg tudnátok élni kevésből is. Az udvarlód hogy áll anyagilag?
37 eves nö vagyok es en is azt mondom, hogy nem szabad hazasodni, mert a hazassag föleg a nönek, egy kátyú, föleg, ha szül is.
Akkor elveszti minden önállósagat es a ferfi uralkodhat felette, ami rosszabb mint anyukad uralma.
Miutan szultel, az lesz , hogy megmondja, egesz nap otthon vagy, nem dolgozol, köver vagy , es aztan jönnek a pofonok
A világon a gondok 90% a abbol ered, hogy az emberek fejetlenul hazasodnak es szulik a gyerekeket, akikkel aztan nem tudnak mit kezdeni, férj veri az asszonyt, akinek nincs hova menni , mert nincs penz
Nekem van egy gyerekem, es azt hogy elvalhattam, megengedhettem magamnak ezt a luxust, annak köszönhetem, hogy gazdagabb orszagban elek.
Valahol megértem anyukad, kevés nönek van szerencséje!
Majd lehetsz ingyencseléd a baratod földjein, vagy ferjeden, aki aztan hajt majd mint a hajcsar, szules közben is kapalnod kell majd
Egy ilyen " módos gazda" mellett sok a munka, kevés a szeretet kinyilvanitasa es ha terhes vagy nem betegség , " dógozzá" ha enni akarsz. Napszamos leszel a ferjed hazaban!!
En helyedben nem sietnem el a hazassagot, te túl rozsaszinen latod a hazassagot most, ami erthetö.
Légy óvatos, mert lehet még nagyobb kakaóba kevered magad igy
Gyujts több tapasztalatot, mielött elmenekulnel , tudom, anyaddal se könnyu mert az is zsarnok
De talalj egy jobb megoldast , ne cseberböl vederbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!