Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyülölök kezdeményezni már a feleségemnél. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
10-ből 8 kezdeményezésre nem a válasz. Legutóbb augusztus végén és 1.5 hete voltunk együtt.
Utálom az egész életem.
2013. okt. 3. 10:11
51/54 anonim válasza:
Foglalkozz vele, legyél vele kedves és akkor megjön a kedve hozzá. Ha nem törődsz vele, akkor nem fogsz elérni semmit. És én azt látom, hogy sajnos általában ez van. Sok pasi beleesik abba a hibába, hogy elszegényedik érzelmileg, mert csak addig mutatja a szuper oldalát, amíg tart a beetetési időszak, utána meg jön a valóság, a nagy semmi. Mutasd ki a feleségednek, hogy szereted, ha szereted egyáltalán. Ez a megoldás.
52/54 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt pár nap és még mindig semmi. Illetve vasárnap reggel gondoltam -megjegyzem naiv fejjel- megprobalom.
Cirogattam a hatat, aztan a nyakat, aztan csokoltam volna meg a nyakat es mondtam, hogy "kivanlak".
Jott a valasz: "Hat en most nagyon nem!" Mert allitolag rosszul aludt. Azota persze nem probalkoztam.
Mit csinalok rosszul?
2013. okt. 8. 11:20
53/54 anonim válasza:
magyarán csak akkor csókolod meg, akkor öleled, ha szexet akarsz? ezzel konkrétan azt érezteted vele, hogy ő csak egy tárgy ami arra kell hogy szex legyen, máskülönben berakod a szekrénybe és kész... ne csak akkor csinálj ilyet mikor szexet akarsz...
54/54 anonim válasza:
NE csak akkor csókold meg, simogasd és kedveskedj ha szexet akarsz!! Ez borzalmasan taszító!!!! Egy nő sem szexuális tárgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!