Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vicc hogy mindig a nőnek kell kezdeményezni amikor mosolyszünet van ez mindenkinél igy van?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 20:48
1/33 anonim válasza:
Hát, általában ők kezdik a hisztit, szal...
3/33 anonim válasza:
A nõk êrzékenyebbek,nehezebben tûrik a feszültséget. És valljuk be,a férfi hiàba kedveskedik,mi akkor is tovàbb duzzogunk (legalàbbis én :D)
4/33 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki hibázott. Ha én hibáztam persze, hogy keresem a bekülést, de nálam is volt már olyan, hogy nem én hibáztam és mégis én voltam,aki kezdeményezte a bekülést.
5/33 anonim válasza:
20.57 ez rám is igaz, hogy tovább duzzogok és persze olyankor rám hagyja.
6/33 anonim válasza:
Nem kell, és nem így van. Miből gondolod?
7/33 anonim válasza:
Nálunk mindig a párom jön oda előbb, én nem tudok hirtelen kibékülni, bár nagy viták sem szoktak lenni. Ha valamin összekapunk, akkor én lefoglalom magam házimunkával, elvagyok egyedül. Ilyenkor egyszercsak megjelenik és azt mondja, hogy "puffogó vipera vagy, de szeretlek!"
Ezután mind a ketten nevetünk egy nagyot és minden megy tovább a régi kerékvágásban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!