Meg akar valtoztatni a parom. Szakitsak?
Kuldtem neki vicces kepeket body builder nokrol, erre azzal jott, hogy inkabb legyek olyan, mint egy masik kepen egy csaj, aki tenyleg nagyon jol nez ki, feszes meg minden. Jarok edzeni, de egyelore nem nezek ki ugy, viszont ebbol nekem annyi jott le, hogy valtozzak kulsore.
Mondtam neki, hogy adjon egy ongyujtot, mert az enyem nem mukodik, erre azt mondta, hogy ez nem igy mukodik, kerjem szepen, akkor esetleg, de kulonben is mar lenyultam az osszes ongyujtojat. Ebbol nekem az jott le, hogy idomitani akar, mint valami allatot, holott nagyon jol ismer, es ha kedvre teszek, megdicser es ad egy kockacukrot.
Mondtam, hogy munka utan hazamegyek, de vasarolni kene valamit, mert ures a huto, azt mondta, hogy atjon, es majd veszunk egyutt valamit. Erre poenbol kerdeztem tole, hogy lesz-e az igaslovam, mire kiakadt, hogy o ugyan nem a csicskam. Egyebkent en mindig viccelodok mindenfelevel, az ongyujto is ilyen volt.
Lehet, hogy nem erti a viccet? Most mit csinaljak? Ti mit tennetek?
Ez a kérem szépen nálunk is van, mondom neki hogy hozza ki a poharat mert mosogatok, erre ki nem hozná hanem kikiabál, hogy ne beszéljek ilyen stílusban, hanem szépen kell kérni, az se elég hogy hozd ki a poharat légyszi, hanem kérlek szépen csináld ezt meg azt (amit aztán igyekszik lepasszolni).
A képes meg ilyen formában szerintem nem gáz, nekem megmondta, hogy dagadt vagyok és mindennap piszkál, hogy menjek futni, tornázzak, stb. Tudom, hogy híztam egy kicsit, de ez a hozzáállás már sértő. De ha szólok érte, akkor csak pampog, hogy de kövér vagy nem? Meg biztos jobban éreznéd magad soványan...
6-os vagyok. Azért van veled, mert szeret, valószínűleg. Akkor is, ha néha bunkó vagy vele.
A kérdésed jellegéből adódva te ezt nem igazán viszonzod. Lehet, hogy tényleg jobb is, ha szakítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!