Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg akar valtoztatni a parom....

Meg akar valtoztatni a parom. Szakitsak?

Figyelt kérdés

Kuldtem neki vicces kepeket body builder nokrol, erre azzal jott, hogy inkabb legyek olyan, mint egy masik kepen egy csaj, aki tenyleg nagyon jol nez ki, feszes meg minden. Jarok edzeni, de egyelore nem nezek ki ugy, viszont ebbol nekem annyi jott le, hogy valtozzak kulsore.

Mondtam neki, hogy adjon egy ongyujtot, mert az enyem nem mukodik, erre azt mondta, hogy ez nem igy mukodik, kerjem szepen, akkor esetleg, de kulonben is mar lenyultam az osszes ongyujtojat. Ebbol nekem az jott le, hogy idomitani akar, mint valami allatot, holott nagyon jol ismer, es ha kedvre teszek, megdicser es ad egy kockacukrot.

Mondtam, hogy munka utan hazamegyek, de vasarolni kene valamit, mert ures a huto, azt mondta, hogy atjon, es majd veszunk egyutt valamit. Erre poenbol kerdeztem tole, hogy lesz-e az igaslovam, mire kiakadt, hogy o ugyan nem a csicskam. Egyebkent en mindig viccelodok mindenfelevel, az ongyujto is ilyen volt.

Lehet, hogy nem erti a viccet? Most mit csinaljak? Ti mit tennetek?

2013. júl. 19. 15:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ertem. Egyszerunek hangzik, de a gyakorlatban annyit latok, hogy oke, ezt most inkabb nem mondom, mert fene tudja, hogy felreertene-e vagy sem, viszont sokszor eszembe sem jut, hogy megsertodik azon, amit mondok, mert szamomra nem lenne serto. Ha azon fogok gorcsolni, hogy mit mondhatok, es mit nem, vagy eppen hogyan, az nem lesz jol mukodo kapcsolat elobb-utobb. Legalabbis engem valoszinuleg frusztralna.
2013. júl. 19. 17:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindossze ezert tettem fel a kerdest.
2013. júl. 19. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez így azért nem könnyű. Vagy sikerül ezekben a dolgokban valahogy összecsiszolódnotok, vagy tényleg az lesz a vége előbb-utóbb, hogy valamelyikőtök belefárad. Azt te érzed, hogy megéri-e még próbálkozni egy hullámhosszra kerülni, vagy inkább menjen mindenki a maga útján.
2013. júl. 19. 17:42
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

Akkor válaszolok. Ő azokat várja el, amit az elején írt már valaki. Te olyan vagy, mint egy barát. Csoda ha lefekszik veled.

A másik. Miért van veled? Mert elég ronda, lúzer,senkinek nem kell. Ezért.

2013. júl. 19. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem egyezik a humorérzéketek, ami baj. Nekem is ilyen hülye humorom van, de a párom veszi a lapot, és még tesz rá egy lapáttal. Pl. ha megkérdezném, hogy "lesz-e az igáslovam" közölné, hogy "persze, csak majd vigyázz nehogy lócitromba lépj". Aztán röhögünk egy jót a saját hülyeségünkön és elmegyünk vásárolni. Mondjuk neki alap, hogy segít cipekedni, s én csak a könnyű kis csomagokat viszem, ha ott van. Persze, ha nem tud eljönni, akkor a 20 kilós kutyakaja is az enyém, de amíg nem vagyok terhes, nem is okoz lelki problémát.

Szerintem beszéljétek meg, hogy te ezeket viccnek szánod, nem azért, hogy cseszegesd. Aztán majd látod, hogy mi a reakciója a későbbiekben.

2013. júl. 19. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
hulye és kész
2013. júl. 21. 11:04
 17/18 noezmeg válasza:
Ugye vagy már 12 és ugye biztos látod a világban vannak dolgok amikor a 'neked' poén az másiknál nem akar mást csa egy kicsi intim szférát és akkor jösz te aki azt hiszi nagyon poénos, lehet máskor körbe puszilna olyan aranyos vagy. De lehet most ki van a nemi szerve a világgal , te meg tahó vagy persze ez nem igaz csak az ő szemében. Lehet ő is csak vissza szólt csak nem veszed az adást és akkor mondhatjuk egoista vagy a legcudarabb fajtábol, mert te észreveszed és húzogatod a szádat és neten írkálsz, de lehet ha megkérdéznéd és nem birizgálnás az idegi hurjait..hm már tudnád mi a baja. Ha neten és nem a barátaiddal beszéled meg akkor nem lehet sok barátod. Na az viszont egy figyelmeztetés aki nem tud barátokat tartani na az miylen ember?? Szerinted??
2013. júl. 29. 16:45
 18/18 anonim válasza:

A címbeli kérdésedre "Meg akar valtoztatni a parom.:

Az összeillés , összedörzsölődés folyamatos ha valóban van rá szándék. Ha nincs akkor azt az ember úgy fogja fel hogy nem éri meg küzdeni, nem hosszútávú kapcsolatban gondolkozik az adott helyzetben, adott partnerrel. Elbizonytalanodik ahogy te is tetted : "Szakítsak?". Ebben a játékban mindenki maga érzi hogymegéri-e vagy sem megtenni azt amit a másik gondol rólad , a helyzetről, a kapcsolatotok jövőjének a fejlődéséről. Mindkét partner részéről vannak olyan dolgok , amiken megpróbálna változtatni a másikon, mert az a fejlődés a számára szimpatikus. De az nem jelenti azt hogy csak az az út létezik, és ha nem csinálod meg akkor elbuktatok.!

2015. okt. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!