Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szóltok bele abba, hogy milyen legyen a barátnőtök haja színe vagy hossza? Ha változtatni akar támogatjátok vagy ellenzitek?
Már bocs, de mi jogon szólsz bele abba hogy mit kezd a hajával? Nem hiszem hogy örülnél neki, be akarnád festeni a hajad és azt mondaná neked hogy nem engedi... nem az apja vagy, hanem a pasija.. ennyire azért nem kell irányítani egy nőt bakker... nem mondom, engem is érdekel a pasim véleménye, adok is rá, de egyszer merné azt mondani valamire hogy nem engedi.. én sem tiltok meg semmit, max véleményt mondok..
19L
semennyire
legfeljebb mosolygok,ha furcsa lett
Én nőként csak jó tanácsként mondom, hogy szép és/vagy kellő önbizalommal rendelkező nőnek csak finom javaslatot (ne hisztit vágjatok le) tegyetek, ha vele akartok maradni...
Aki ugyanis bárkit megkaphat, vagy éppen határozott és céltudatos, az a képetekbe fog röhögni és kidob, majd megvitatja a fodrászával a történteket. :)
Javaslatot tenni lehet azt meg is fontolom, hiszen még igaza is lehet, de ha nekem valaki (főleg ha a párom) konkrétan megtiltaná örülhetne, ha nem kevernék le neki egyet.
Utolsó, ellent mondasz magadnak.
"Egy pár attól pár, hogy elfogadják egymást"
Akkor elfogadják azt, hogy a másik le akarja váltani az unalmas frizkóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!