Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nem tudom mit érzek"kel mit akar a másik velünk közölni? 16l
Figyelt kérdés
Tegnap ezt mondták nekem,és most nem tudom,hogy mit gondoljak. ez egyértelmű "lekoptatás",vagy még reménykedhet az ember?2013. máj. 4. 12:37
2/8 anonim válasza:
Általában azt, hogy nem tudja, hogy mit érez.
3/8 anonim válasza:
Egészen pontosan azt, hogy nem tudja, mit érez.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem lekoptatás. A fiúk azért mondják ezt a lánynak, mert nem akarják kimutatni érzésüket, szerelmüket a lány iránt. Továbbra is beszélgess vele, és meglátod, ha biztosabbá válik viszonyotok, akkor majd bevallja. Sok szerencsét.
5/8 anonim válasza:
Azt, hogy nincs tisztában az érzéseivel. Most én is így vagyok.
6/8 anonim válasza:
nincs tisztában az érzéseivel, vagy nem meri megmondani, hogy nem akar tőled semmit
7/8 anonim válasza:
Nálam ez azt jelentené, hogy még szeretném folytatni az ismerkedést, amíg elválik a dolog és kitisztul a kép az érzéseimmel kapcsolatban... ;)
8/8 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy egyértelmű lekoptatás. Én pont azt utáltam a régebbi kapcsolataimban, hogy a csajok mindig azt kérdezgettették: Mit érzel irántam? Mit jelentek neked? Én meg alig tudtam valami értelmeset kinyögni, mert igazából baromira nem foglalkoztam vele, mit érzek, csak élveztem az életet és kész. Jó volt velük lenni, szerettem a társaságukat és passz. Különben is, az érzelmeket nem megbeszélni, hanem érezni, és éreztetni kell szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!