Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kapcsolatotok a párotok szüleivel? És szerintetek miért nincs após vicc?
Elmegy. Az anyósom alapjában véve rendes, de sógoromat jobban szereti, mint a férjemet, s ez érződik a kapcsolatunkon. A lakása szegénynek egy romhalmaz (nem dob ki semmit, sajnos nem tudunk vele mit kezdeni), ezért nem viszem oda az unokákat, amiből néha szintén feszültség van. De szerintem 2 éves gyerekeknek nem hiányzik a penész, a csótányok, a patkányok és az a rengeteg szemét, ami ott van. Az apósom alkesz, párom szülei elváltak, ő nem sok vizet zavar. Néha előjön belőle a lelkiismeret, és az aktuális asszonykájával süttet valami süteményt, amit elhoz nekünk, meg néha vesz valamit a gyerekeknek, de mi már annak is örülünk, ha nem látjuk piásan.
És egy após vicc:
Idős bácsika érkezik a bontóperre.
- Hány évesnek tetszik lenni?- kérdi a bíró.
- Hetven vagyok.
- És mióta házasok?
- Ötven éve!
- Fél évszázados együttélés után egyszer csak el akar válni? Hogy lehet ez?
- Nagy sora van annak, bíró úr! A feleségem volt az első nő az életemben. Húszéves voltam, azt hittem, rögtön el is kell venni, akit megszeretek, hát elvettem. Pár hét alatt kiderült, hogy elviselhetetlen egy némber. Mentem az apósomhoz, mondom neki, válni akarok! Azt válaszolta, legalább néhány hónapig tartsak ki, mégis, ugye, mit szólna a világ… Jó, gondoltam, pár hónap ide vagy oda... Közben elvittek két évre katonának. A feleségemről akkor derült ki, hogy gyereket vár. Mondom magamnak, így nem hagyhatom el, muszáj azt a gyereket fölnevelni! Igen ám, de nemsokára jött a második fiú, aztán meg egy kislány. A lányt férjhez is kell adni. Hát így. Tegnap volt az esküvő, most aztán végre itt vagyok, semmi akadálya, hogy az ötven éve dédelgetett álmomat megvalósítsam!
2-es- A helyedben szégyelném magamat. Akármilyen egyszerű emberek is, lehet témát találni velük. Ha ők elszégyelik magukat, akkor te mondasz nekik olyan dolgot, ami erre okot ad.
Felnevelték a párodat, ezért illene tisztelni őket.
Az én anyósom is egyszerű, 6 elemit végzett asszony volt. A férjem és én is diplomások vagyunk.. Még is jó volt a kapcsolatunk, és tudtunk egymással beszélgetni is. Sajnálom, hogy már meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!