Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, az előkészületi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, az előkészületi őrületben van még humorotok?

Figyelt kérdés

Nekünk augusztus végén lesz az esküvőnk, nagy a teher. De ezen betegre nevettem ma magam. Vigyázat: akinek nincs humora, inkább hagyja ki!

Szóval: ha a menyasszony szülei az örömapa és az örömanya, akkor a menyasszony az örömlány?! :DDDDD

2012. júl. 17. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel teljesen egyedül szerveztük meg a lagzinkat és annyira kimerültünk a végére, hogy az esküvő előtti napon úgy összevesztünk, hogy másnap nem volt kedvem hozzámenni. Így több év távlatából, lehet meg kellett volna fogadni a vőfélyünk tanácsát, aki azt mondta a Házasságkötő terem bejárata előtt, hogy most még el lehet szaladni. Lehet rá kellett volna hallgatnom.:)

Szóval nekem nem volt humorom, de én örülök neki, hogy neked van, de tényleg! Nem érdemes elrontani a kedvedet. Sok boldogságot kívánok Nektek!

2012. júl. 17. 18:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És a vicc azért tetszett?
2012. júl. 17. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk jövő agusztusban lesz ugyhogy nem tudok még konkrétan válaszolni! :)De szerintem nincs ezzel semmi baj! :)

Miért baj az ha a menyasszony vidám és nem pedig stresszes? :D

Sok boldogságot.:)

2012. júl. 17. 18:41
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2012. júl. 17. 18:42
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Ez tetszik. De akkor a vőlegény mi? Mert örömfiú nincsen a magyar nyelvben. Pedig az ő szülei is örömszülők.
2012. júl. 17. 18:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Mostantól van ilyen szó! Egyenjogúság van, vagy mi?! Ennek örömére most éppen leendő férj"uram" főz én meg gépezek :D
2012. júl. 17. 18:48
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
szintén aug. vége, én nem stresszelek. ami megvan, megvan, ami nincs, majd meglesz. ennyi kb. én sokat nevetek alapból is, a kedvemen meg csak javít az esküvősdi :) amúgy a kérdéseden én is gondolkodtam már a múltkor :)))))))
2012. júl. 17. 19:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Sok boldogságot kedves hetes!

Én sem stresszelnék, ha nem lennének rokonok, akik mindig beleszólnak a dolgokba. Most már ott tartunk, hogy az összes nagynéni és nagybácsi meg van sértődve, mert köszöntük szépen nem kértünk az ötletéből, javaslatából... stb

2012. júl. 17. 19:11
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Hát...megmondom őszintén, hallottam már jobb viccet is, de azért nem rossz ez sem. :)

Sógornőmnek egyébként semmi baja nem volt, viszont a bátyám egy idegroncs volt az esküvőjük előtti időben.

Nem mindenkin egyformán jön ki.

Az biztos, hogy nem úgy szeretnék majd visszaemlékezni az esküvőmre, hogy az micsoda egy stresszes időszak volt. Ha már a kezdet stresszes, akkor mit várunk a közös élettől?

2012. júl. 17. 19:17
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Én sík ideg vagyok XD. Szeptember elején esküszünk, és még csomó minden nincs meg. Legnagyobb gond a meghívó, amit már rég ki kellett volna küldenünk, de még nincsenek meg. Én terveztem meg őket, mondván, nincs munkám, ráérek elpepecselni velük, olcsóbb is lesz, személyes is lesz. Na igen, de közben lett állásom! Ami ugye tök jó :D, de így még a papírírószeresbe sem tudok elmenni kinyomtatni, elmagyarázni az ott dolgozóknak, mire figyeljenek, nem jó a betűtípus, eltolta az egészet a rendszer, újra kell szerkeszteni kicsit, engedj oda... Ez kellene, de erre nincs lehetőség, mert hétköznap nem érek rá, szombat reggelre eddig meg mindig közbejött valami... Szóval most ott tartunk, hogy édesanyám, mondván, hogy majd ő elintézi (!!!) elvitte pendrive-on a terveket, és persze halál rosszul nyomtatta ki neki a csávó a nagy hírű, elvileg profi nyomdában... Könyörgöm, ha informatikus vagyok, és látom, hogy a meghívó felső sarkában lévő kacskaringós minta szélét levágja a rendszer, akkor nem nyomtatom ki, nem?! Ha látom, hogy az idézetnél használt betűtípust nem ismeri fel a gépünk, helyette átteszi New Times Roman-be, azzal meg elcsúszik, és az (Emily Bronte) helyett (Emily látszik csak, akkor gyanút fogok, és nem nyomtatok ki 20 darabot a méregdrága selyemkartonra, nem?!?!

Szóval kissé ideges vagyok XD. De ez már hetek óta így van. És azzal, hogy munkába álltam, minden nehezebb, még fáradt is vagyok, a betanulás sem könnyű...

A párom épp most jött be, látta, hogy pötyögök a gépemen (az újabb verziójú meghívót szerkesztem), és kérdezi, mi a bajom. Mondom: az, hogy hulla fáradt vagyok, és még ezt meg kell csinálnom! Mire ő: mikor nem fogsz már ennyit idegeskedni? Én: majd ha elvégzem az agykontroll tanfolyamot! Fizess be! XD

Viccen kívül el kellene végeznem, és szerintem el is végzem most ősszel. Borzasztó, mennyire be tudom magam hergelni ezeken a dolgokon. Tegnap a melóhely mosdójában sírtam, mikor meghallottam, hogy anyám elrontotta a meghívókat...

2012. júl. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!