Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, az előkészületi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, az előkészületi őrületben van még humorotok?

Figyelt kérdés

Nekünk augusztus végén lesz az esküvőnk, nagy a teher. De ezen betegre nevettem ma magam. Vigyázat: akinek nincs humora, inkább hagyja ki!

Szóval: ha a menyasszony szülei az örömapa és az örömanya, akkor a menyasszony az örömlány?! :DDDDD

2012. júl. 17. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó. :D

És az is, hogy nem veszted el a jókedved. :) Előre is sok boldogságot!

10-es, Neked pedig üzenem, hogy nyugalom. :) Nézd a jó oldalát: mi lett volna, ha a nagy dínomdánom miatt 50 meghívót cseszett volna el? :D

Ennyi baki belefér, úgyis minden rendben lesz. :)

2012. júl. 17. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most szombaton lesz.Múlthéten még jó volt a kedvem,aztóa kezd kicsit felhős lenni a dolog,minden napra jut egy "kedves" meglepetés.Lemondott meghívás,elrontott szobafoglalás,beteg tanu stb.Még van 3 nap,de előre félek,hogy mikor csap agyon bennünket egy meteor.
2012. júl. 17. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es, kitartást. :)

Ne izgulj, jól fog alakulni minden. Az ilyen alkalmak pont a váratlan pillanatoktól lesznek emlékezetesek. :)

Csak ne görcsölj, elvégre hozzámehetsz életed párjához. :)

2012. júl. 17. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nekünk most szombaton lesz, és az idegesség legkisebb jelei sincsnek meg bennem. sőt, értetlenül nézem, hogy anyám, apám, húgom ideges, kapkod: "jaj, ez hogy lesz, az hogy lesz" "kislányom, hány lufi legyen, kell még venni gyergyatartót?" "nekem mindegy, az se baj ha nincs, ne foglalkozz vele" "MI AZ HOGY NEKED MINDEGY?!?!" nagyon durvák :) remélem, ha túlleszünk rajta visszatérnek a normális énjükhöz, mert azért elég idegesítő tud lenni ez egy idő után
2012. júl. 18. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szerencsés dolog, ha valaki jól érzi magát az előkészületek alatt, annak legalább olyan örömtelinek kellene lenni, mint magának a nagy eseménynek. Már csak azért is, mert az előkészületek hónapokig tartanak, maga az esemény mindössze egy nap, és nagyon hamar elmúlik. Ráadásul az események nagy részét nincs is időd tisztességesen feldolgozni akkor és ott, csak amikor a videókat visszanézed. Annak idején eldöntöttem, hogy márpedig én nem leszek menyaszörny, azért is jól fogom érezni magam a készülődés közben. Na de a családomra azért lehetett számítani: nem volt az esküvőnek olyan részlete, amibe ne kötött volna bele valaki. De én azért sem hagytam magam! Szívből kívánom, hogy te is őrizd meg a jókedved, és sok boldogságot!
2012. júl. 18. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!