Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyakkendőtű fontos része a vőlegény és az após ruhájának az esküvőn?
Májusban lesz az esküvő és valami hasznos ajándékot szeretnék adni mindkettejüknek karácsonyra. Igazából nem tudom, pontosan mire való a nyakkendőtű, csak gondolom hogy azért egy táncolós lagziban nem árt, ha nyakkendőtűvel rögzítve van a nyakkendő, ugye?
Vagy nem feltétlen kell a nyakkendőre nekik ilyesmi?
Nem vagyunk nagyon kiöltözősek, nincs tapasztalatom és ha olyat veszek nekik, ami nem fontos, nem biztos hogy örülnek majd, meg én se akarom kidobni a pénzt, mert nem túl olcsó az ilyesmi.
Szóval a kérdésem lényege, hogy a nyakkendőtű fontos-e ilyen alkalomra a vőlegénynek és az apósnak?
szerintem nem
kivéve ha nagyon flancolós lesz
Ha nem csokornyakkendőt visel egy férfi,akkor azért van nyakkendőtű,hogy a nyakkendőt az inghez rögzítse. Így az nem csúszik félre. Nem kell feltétlen drágának lennie.
Olyant vegyél,amin nincs ékkő, akkor nem kerül sokba. Pl. egy sima ezüst sem drága.
Amúgy mi a gyakoribb, a csokornyakkendő vagy a másik?
Még fogalmam sincs a vőlegények öltözetéről (a menyasszonyi ruhám már meg is van:), viszont rohamosan közeleg a karácsony és arra szánnám a nyakkendőtűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!