Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a vőlegény azon vitatkozik, hogy a mennyasszonyának fel legyen-e tűzve a haja, vagy sem?
Szia!
Nekem is ilyen hajam van, én is leengedve szerettem volna, nem hallgattam senkire. Így is lett, a fotók gyönyörűek...legalábbis, ami az első 30 percben készült...mivel nehéz a hajam, lelapult, izgultam, beizzadt...borzalmas volt...
a fotós utómunkával mindent megtett, de én akkor is tudom, milyen volt...
nem beszélve arról, hogy kényelmetlen volt, össze-vissza állt a tánctól, és nagyon melegített. Ha még egyszer esküvőt csinálnék, tuti , hogy feltűzném!
Nem kell az a nagyon konzervatív, megkötött kontyra
gondolni:
Ez pedig egy félig feltűzött megoldás
Vagy beszéld meg a fodrásszal, hogy pl. fotózásra legyen a kiengedett, amit te szeretnél, szertartásokon pedig egy feltűzött variáció!
Hidd el, megbánnád, pláne olyan hosszú és erős hajjal, amid van!
Majd írd meg, mi lett végül:)
Szia
Mi nem is láttuk egymást, csak már felöltözve. A ruhákat sem látta a másik. Csak nekem volt egy kérésem, megmondtam, hogy megközelítően milyen színű öltönyben tetszene a leg jobban.
Nem babonából nem láttuk a másik ruháját, hanem azért, mert gondoltuk csodálatos lesz a másikat felöltözve megpillantani. A hatás nem is maradt el:)
Egyébként nekem az volt a leg fontosabb, hogy minél jobban tetszek a férjemnek az esküvőnkön. Tehát ha olyan helyzet állt volna fenn, mint nálatok, akkor tuti úgy készítettem volna el a hajam, ahogy ő kéri.
Utolsó előtti, amit linkeltél másodiknak, az nagyon szép, de ő kimondottan azt akarja, hogy ne lógjon sehol. Én meg olyat biztosan nem csináltatok, egyszer van esküvőm, nem fogok olyat hordani, ami nem illik hozzám és emiatt nem érezném jól magam egész végig. Mutattam neki ilyen félig feltűzött megoldást, de azt mondta, hogy neki az nem tetszik. Szerintem igazságtalan, amit csinál, tudja nagyon jól, hogy már régebben is mondtam, hogy ha lesz esküvőm, nekem kibontott hajam lesz, erre most így viselkedik. Én engedtem neki abban, amit szeretett volna, azt akartam, hogy örüljön, így most az esküvőnk inkább lesz fiús, mint semleges, mert mindent ő, meg a haverjai döntöttek el, de a lényeg az volt, hogy lássam, hogy elégedett és boldog. De úgy látszik, hogy ő nem tartja ezt fontosnak, rám akarja erőltetni az akaratát. És nem tölt el jó érzéssel, hogy választhatok aközött, hogy vagy én nem érzem jól magam majd, vagy ő akad ki. Szerintem ez nem fair, mióta tart ez a szervezés, az én gondolataim teljesen háttérbe lettek szorítva, mikor meg is mondtam neki ezt, akkor meg hülyén nézett rám.
Nekem is ilyen lenne a hajam, szerintem nincs vele gond: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!