Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vicc hogy mindig a nőnek kell kezdeményezni amikor mosolyszünet van ez mindenkinél igy van?
:-)
Ennyivel tudtál csak visszavágni? Nagyon gyenge, menj inkább és tanulj valami értelmeset, hátha nő valami kis agykezdemény a ronda fejedben.
Sztem attól függ, milyen típusú a pasi. Ha alapjáraton elvárja, hogy a nő folyton körbeugrálja meg nyalja a kis talpát, akkor nyilván túl kényelmes ahhoz, hogy bocsánatot kérjen (még akkor is, ha a nő hibázott), mert ha szeret a nő, úgyis bocsánatot fog kérni.
Normális kapcsolatban, ahol a felek egyenrangúak, ott az fog kezdeményezni, akinek a hibája volt a vita.
Én soha nem tudtam olyannal együtt lenni,aki elvárta,hogy mindig én kezdeményezzek.
Ha a párom volt a ludas az összeveszésben még szép,hogy ő kezdeményez,ha meg én,akkor én.
Ha a ő hibás és még én jöjjek,tuti befejeztük volna.
Ez nagy igazság volt az egyik kommentelőtől hogy aki a veszekedést kezdeményezte ő kezdeményezze a békülést is
Köszönöm a válaszokat ma reggel ő jött oda hozzám és nem nekem kellett most ohh jee :))27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!