Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez vicc hogy mindig a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vicc hogy mindig a nőnek kell kezdeményezni amikor mosolyszünet van ez mindenkinél igy van?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 20:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
65%

:-)

Ennyivel tudtál csak visszavágni? Nagyon gyenge, menj inkább és tanulj valami értelmeset, hátha nő valami kis agykezdemény a ronda fejedben.

2013. aug. 8. 21:15
 12/33 anonim ***** válasza:
49%

Sztem attól függ, milyen típusú a pasi. Ha alapjáraton elvárja, hogy a nő folyton körbeugrálja meg nyalja a kis talpát, akkor nyilván túl kényelmes ahhoz, hogy bocsánatot kérjen (még akkor is, ha a nő hibázott), mert ha szeret a nő, úgyis bocsánatot fog kérni.

Normális kapcsolatban, ahol a felek egyenrangúak, ott az fog kezdeményezni, akinek a hibája volt a vita.

2013. aug. 8. 21:15
 13/33 anonim ***** válasza:
58%
Engem hamar ki tud engesztelni általában, persze csak ha kisebb civakodásról van szó. Nálunk az kér elnézést aki a vitát szítja, vagy akinek nincs igaza:)
2013. aug. 8. 21:21
 14/33 anonim ***** válasza:
47%

Én soha nem tudtam olyannal együtt lenni,aki elvárta,hogy mindig én kezdeményezzek.

Ha a párom volt a ludas az összeveszésben még szép,hogy ő kezdeményez,ha meg én,akkor én.

Ha a ő hibás és még én jöjjek,tuti befejeztük volna.

2013. aug. 8. 21:39
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk abszolút fordítva van. Mindig a párom jön békülni. Mondjuk általában ő is bánt meg.. Ritkán van nagyobb vita, akkor én vagyok a hunyó és megyek is kuncsorogni, de volt olyan is hogy még ilyenkor is ő jött oda. Szerencsére a komunikáció jól műkődik nálunk.
2013. aug. 8. 21:40
 16/33 anonim ***** válasza:
34%
Tudjátok miért van ez?
2013. aug. 8. 21:41
 17/33 anonim ***** válasza:
30%
A rasszista szövegeket be is fejezhetitek, senki nem kiváncsi rátok.
2013. aug. 8. 21:41
 18/33 anonim ***** válasza:
27%
10ből 11szer a nő kezdi a vitát, ha egy férfi köt bele vmibe annak igen nagy oka van. aki kezdi a veszekedést az kezdje el a békülést is.
2013. aug. 8. 21:52
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
21. Na, ez is általánosítás. Érdekelne, ezt hogy magyaráznád el az unokatesómnak (ő a nő), aki rendesen dolgozott, a nap hátralevő részében meg a férje körül ugrált, mert az elvárta... aztán a pasi kitalálta, hogy újítsák fel a házat, és persze az unokatesómra maradt az egész, persze a pasi mondta, hogy mit hogy kéne... aztán a végén kitalálta, hogy unokatesóm nem törődik már vele eléggé (pedig előtte nem is panaszkodott emiatt), rögtön megcsalta egy 20éves kis libával, aki persze körberajongta, mert ugye a férfinak az kijár...
2013. aug. 8. 23:00
 20/33 A kérdező kommentje:

Ez nagy igazság volt az egyik kommentelőtől hogy aki a veszekedést kezdeményezte ő kezdeményezze a békülést is

Köszönöm a válaszokat ma reggel ő jött oda hozzám és nem nekem kellett most ohh jee :))27 N

2013. aug. 9. 04:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!