Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gyülölök kezdeményezni már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyülölök kezdeményezni már a feleségemnél. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

10-ből 8 kezdeményezésre nem a válasz. Legutóbb augusztus végén és 1.5 hete voltunk együtt.

Utálom az egész életem.

2013. okt. 3. 10:11
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, mivel lehurrogsz mindenkit, aki segíteni próbál, és rámutat arra, hogy valamit rosszul csinálsz, attól nem lesz jobb. Az, hogy ezt az egód nem veszi be, hát, sajnálom.

Megjegyzésül a saját tapasztalatom: nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol szinte menekültem a szex elől, nem győztem kifogások mögé bújni, hogy miért ne. Miért Mert nem volt jó, legfeljebb, ha kb saját magamat elégítettem ki. Neki hiába mondtam, hogy nekem ez így nem ok, 2 perc után le se sz..ta. Próbált ő figyelni rám, de ha egyszer nem jó, akkor nem jó! És igen: nem is kívántam egy idő után, mert rohadtul nem volt mit kívánni rajta. Igénytelen lett, sokszor szaga volt nemcsak a testének...A másik meg: egy lúzer volt. Nagy tervekkel indított, de kiderült, hogy mindenben csak a szája nagy, tettek nem követik. Egy nagy rakás egy helyben vegetáló, vagy inkább lejtőn megindult csődtömeget, aki ráadásul még fizikailag is eligénytelenedik (és ne engem hibáztassatok, nagyon sokáig próbáltam neki segíteni, de még át is vert...), azt nehéz megkívánni. Úgyhogy előbb inkább magadba nézz, mielőtt általános következtetéseket vonsz le a feleségedről.

2013. okt. 3. 12:52
 42/54 anonim ***** válasza:
91%
UDVAROLJ neki!!! Kedveskedj, vidd el vacsizni, vigyél neki virágot, lepd meg! TÖrődj vele! Figyelj rá! BESZÉLGESSETEK! Szórakozzatok, bulizzatok gyerekek nélkül! Hódítsd meg ÚJRA és ÚJRA! Ha már egyszer sikerült...menni fog ezután is! Sőt, szex is lesz, hidd el! ;)
2013. okt. 3. 13:10
 43/54 anonim ***** válasza:
95%

Hát... mit mondjak!

Elég vágyűző ha minden egyes alkalommal, mikor épp kefélni akarok, a pasim elélvez én meg hoppon maradok és várnom kell, míg ő másodjára is harcképessé válik...

Nekem sem lenne hozzá kedvem!

Tudod ez olyan, hogy ha most kívánom a szexet, akkor most kell és nem fél óra múlva...túl egy fél dugáson.

Ez meg mi, hogy kap egy orált, aztán jössz te? Kinyalod és megdugod?

Ha mindig így meg az sem vágykeltő!

2013. okt. 3. 14:02
 44/54 anonim ***** válasza:
24%
A legtöbb válasz egytől egyig szánalmas. Biztos megkapom a 0%-ot, de nem érdekel. Nem tudom ki az aki nem megy el gyorsan miután havonta nyúlnak hozzá. Nem kell megcsalnod a feleségedet, de látom taktikázni akarsz, azt sem kell, előbb utóbb az mindig annak fáj jobban, aki jobban szeret és úgy néz ki ebben a kapcsolatban te vagy az. A feleséged valószínűleg már nem szeret.
2013. okt. 3. 16:28
 45/54 anonim ***** válasza:
Ja és megírta, hogy azért nyalja ki a feleségét, mert az nem szeret szexelni, de legalább rendes, hogy ő kielégíti így is. Még egyszer leírom nem tudom ki az, aki nem megy el gyorsan, ha sosem elégítik ki, de itt több megkeseredett nő is ezen lovagol, hogy mi az, hogy te gyorsan elmész.
2013. okt. 3. 16:30
 46/54 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi utolsó, talán te is csak 1 percig bírod? Cikiiiii :D
2013. okt. 3. 16:33
 47/54 anonim ***** válasza:
50%

45-nek

Megkeseredett nők írnak? Hát nem hinném. Pontosan attól nem vagyunk megkeseredve, hogy az ilyen két perces csodakalandokba nem megyünk bele, mint a kérdező asszonykája sem.

Az első házasságom ilyen volt. Bár túlszárnyaltuk, a volt uram bírta vagy 5 percig. Ő mondjuk még annyira sem volt odaadó, hogy előtte engem kielégítsen, így váltam. Tudod vannak olyan dolgok amire a normális élethez szükségünk van nekünk is. Minket nem vigasztal, ha Ti két perc után elégedetten hátradőltök, mi meg még azt a kis örömöt se kapjuk meg, ami ténylegesen hozzátartozna az élethez.

Én minden nőnek azt tudom csak javasolni, hogy az olyan palit dobja, aki ezt nem adja meg neki. Nincs értelme a kapcsolatnak, ha a nő dugatlan. Hülye is olyankor, amiért persze megint csak ő a hibás. Furán gondolkodnak a pasik.

2013. okt. 3. 16:42
 48/54 anonim ***** válasza:
25%
Nevetséges vagy, sajnos nem tudom az önző összefoglalódat magamra venni, mivel nő vagyok s nem férfi. A férjem ha hosszú útról tér haza csak pár percig bírja, talán ez azért van, mert nem veri a farkát állandóan, biztos velem van akkor a probléma, hogy én készen vagyok egy második szexre is, amire semmit sem kell várni, hiába mondjátok. Ezek után, nem tudom mi a "cikiiiiiiiiiii."
2013. okt. 3. 17:03
 49/54 anonim ***** válasza:
50%
37%os dugasd már meg magad légyszíves, több mint 2 percig! Akkor nem leszel ilyen ingerlékeny ;)
2013. okt. 3. 17:04
 50/54 anonim ***** válasza:
50%
*67%
2013. okt. 3. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!