Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyülölök kezdeményezni már a feleségemnél. Mit tegyek?
10-ből 8 kezdeményezésre nem a válasz. Legutóbb augusztus végén és 1.5 hete voltunk együtt.
Utálom az egész életem.
És megindokolta, hogy miért nem akarja? Beszélgettek erről?
Többi infó kéne.
2 gyermek, 14 éves házasság, család klappol. Kölkök jól haladnak. Majdnem kitünőek, sportolnak. Szorgalmasak, ügyesek.
Anyagilag rendben vagyunk. Mi is szorgalmasak és ügyesek vagyunk. Nincs semmi problémánk. Tény és való, hogy sokat foglalkozik a gyerekekkel. Illetve szerintem túl Anyáskodja őket.
Mióta kevés? Ezt nem lehet egy dátumra vonatkoztatni. Szépen lassan elmaradt. Mondjuk egy férfinek mindig is nagyobbak e téren az igényei.
Stressz nincs. 40-ek leszünk.
Nem szeretnék látatlanban ítélkezni, és megbántani sem akarlak, azonban nőként a saját példámból kiindulva erre egy dolgot tudok elképzelni.
Szerintem nem figyelsz rá eléggé, hogy neki is jó legyen. Ha egy nőt kielégít a párja, nem mond nemet. Ha viszont csak összekeni, nincs az a pénz, amiért lemondana a szexért az alvásról.
Szerintem meg nem szeret, azért nem kíván.
Nem olyan bonyolult ezt kitalálni. Sokkal nehezebb elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!