Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyülölök kezdeményezni már a feleségemnél. Mit tegyek?
10-ből 8 kezdeményezésre nem a válasz. Legutóbb augusztus végén és 1.5 hete voltunk együtt.
Utálom az egész életem.
Legjobb megoldás: beszélni vele erről. Én azt tudom mondani nőként, hogy egy nő nagyon igényli a törődést és nem csak akkor, ha szexuálisan közelednek hozzá. Hanem folyamatosan. Nekem 2 házasságom volt, az elsőben olyan volt a férjem, aki nem foglalkozott velem, nem is kívántam a szexet. A második férjem törődik velem, érezteti velem, hogy tetszem neki, hogy kíván. Egy nőnek akár csak az olyan is számít, hogy elmegy mellettem és megsimít. Rengeteget jelent. Te milyen vagy a feleségeddel? Mindezeket lehet, hogy nem érzed, de ő el tudná mondani, ha kérdeznéd....
Megmondom az őszintét, nekem ez a "kap egy orált" megjegyzés nem tetszik, ez olyan odavetett, hogy nesze, itt van tied.... Ha ilyen vagy vele, akkor el tudom képzelni, hogy emiatt nem szeret veled szeretkezni. Inkább kufircoltok, mint szeretkeztek, ez lehet a probléma.....
Tudom, hogy az én hibám. A feleségem is gyűlöl velem szexelni. Mégsem tudok rajta javítani.
Ha kötödöm egy nőhöz, hamar elmegyek. Ha nem kötödöm, akkor meg alig tudok elélvezni. Ez van.
Talán meglepő, hogy nálam is érzelmek kellenek hozzá?
Mindegy! Köszönöm a válaszokat...
Egyáltalán nem biztos, hogy a feleségednek azzal van a baja, hogy te hamar elmész..... Sőt, szerintem nem igazán erről beszélünk itt....
Inkább az érzelmek kimutatásáról részedről. Ez megvan? Én elhiszem, hogy szereted a feleséged, de nem vagyok benne biztos, hogy megfelelően ki is mutatod ezt felé...
és azzal miért javítanál a helyzeten hogy megcsalod? attol nem fog tovább tartani a szex, plusz másik nő előtt is beégsz!
beszélj a pároddal. a kommunikáció mindennek az alapja. igen kényes kérdés, de ha számít neked valamit a feleséged (más különben nem tetted volna fel a kérdést) akkor beszélni fogsz vele.
az első hogy kiderítsd miért nem élvezi a szexet? ez lehet attől mert valami nőgyógyászati problémája van (pl fájdalom stb) és nem mer elmenni dokihoz. fogod és elviszed.
ha az a baja hogy gyors tüzelő vagy akkor megkéred hogy segítsen. ezen ugyanis lehet segíteni, még pedig ugy, hogy orális szex vagy kézi kielégités esetén amikor érzed hogy nem birod sokáig (az első ilyen érzés kb fél perccel az ejakuálás előtt van) abba hagyja az izgatást és a makk alatt finoman megnyomja a péniszed. ezután semmilyen ingert nem szabad kapnia, egy picit puhább lesz (1-2 perc) majd újra lehet kezdeni a kényeztetést.
ha a tűzre vágysz akkor el kezdtek újra randizni. de az nem egy hétvégéről szól és slussz passz..
de persze ha megakarod csalni, csald, de abból nem megoldás lesz, hanem válás...
Az lenne a megoldás, hogy félrekúrsz? Ezzel max annyit érsz el, hogy végleg elhagy, ha nem szeret veled lenni, annak két oka lehet, az egyiket már 4 oldalon keresztül ecsetelték, de mint tudjuk, a technikával nincs gond, a másik oka lehet, hogy már nem is érdekled, ha félrekefélsz, akkor max egy lökés, indok, hogy ott is hagyjon.
Na most én 26 vagyok, 6 éve vagyunk együtt a férjemmel. Nálunk is ritka a szex, bár nálunk egészségügyi gondok miatt. Ha viszont túl hosszú a menet, egy idő után már nekem sem jó, fáj, hiába szeretem a párom, és mindig élvezem is, ha korábban kész vagyok, mint ő, akkor egy idő után nekem sem olyan élvezetes.
A másik, hogy nálunk sincs meg mindig a tűz, én ezt el is mondtam a férjemnek régebben, hogy gyakorlatilag tudom, hogy mikor milyen póz jön, persze, hogy unalmas a szex. Változtattunk, jobb lett. Nem vagyunk egy extrém pár, de azért nálunk is jó, ha van változatosság. Gondolkodtál már ezen? Nálam rohadtul nem a tüzet hozná meg a megcsalás, hanem a válást. Szerintem a feleségednél sincs másképp.
Azért ezen gondolkodj apukám!
"A tűz hiányzik."
Nem lehet, hogy a munkahelyén megtalálta ezt egy kollégánál?!
(Nem te lennél az első akit egy munkahelyen csal meg a párja.)
"nem kíván"
Bocs, de egy vícc jutott az eszembe.
Az asszonyt berántja az állatkertben a ketrecébe egy gorilla, és alaposan elkezdi kufircolni.
Az asszony kikiabál a férjének, hogy "Géza segíííts! Mit csináljak?"
A férj visszakiabál: " Mond neki is amit nekem szoktál, hogy most nem kívánod a szexet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!