Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a lányunk születése után: szerintetek csak nekem kéne engedni? Ti mit tennétek?
A férjem mindig a vékony nőket szerette. A terhesség után 12 kg maradt rajtam, ezt lényegében első perctől szóvá tette. 4 hét után elkezdtem itthon tornázni, de csak lassan mennek le a kilók.
Most 3 hónapos a babánk, mondtam neki hogy eljárok edzeni, úgy biztos gyorsabban lemenne, de hallani sem akar róla, mert ő dolgozik és nem fog utána a gyerekkel bajlódni.
Hogyan tudnék megfelelni neki? Hagyjak fel a szoptatással, hogy tudjak diétázni? Mi legyen?
Én is 172 cm vagyok, ehhez átlagosan 60-65kg körül van a súlyom, igaz, még nem szültem. Ahogy a többiek is mondták már, szülés után 12kg plusz nem sok, amiből te már 6ot le is adtál. Én a te helyedben nem kockáztatnám a babám egészségét, se a sajátomat, mert a férjem felnőtt apuka létére még mindig ideálokat hajszol. Önző és éretlen a viselkedése, a tiedet pedig nem tudom megérteni.
23/N
172 cm vagyok, a súlyom 52 és 54 kg között ingadozik, nem szültem.
Az a 2 kg súlyingadozás is meglátszik rajtam, mert ez VÉKONY testalkat, de nem deszka. Ha 50 kg lennék, úgy néznik ki, mint egy madárijesztő.
A férjed meg egy tahó.
A lényeg, hogy a kérdező férje a vékony nőket szerette mindig is. Ezt pedig a kérdező tudta. Tehát ha így vállalta őt, akkor ne méltatlankodjon egy válaszoló sem, ha emiatt megromlik az adott pár kapcsolata.
Én azt mondanám, hogy lassan hagyj fel a szoptatással, inkább tápszerezd a picit, úgy nem lesz akadálya a diétának.
@A lényeg, hogy a kérdező férje a vékony nőket szerette mindig is. Ezt pedig a kérdező tudta. Tehát ha így vállalta őt, akkor ne méltatlankodjon egy válaszoló sem, ha emiatt megromlik az adott pár kapcsolata. @
Nem emiatt méltatlankodunk, hanem a túlzás miatt! 172 cm és 57 kiló bőven vékony (én 175 vagyok és 56 szóval csak tudom...), maximum 2 kilót érdemes fogynia, nemhogy hatot.
De ezt leszámítva a méltatlankodás inkább arra irányult, hogy az anyukának a saját alakja fontosabb, és ezért inkább feladná a kicsi szoptatását (jelentős fogyás esetén ugyanis elapad az ember teje, ezért nem engedélyezett a diéta szoptatás alatt), valamint a bunkó férje csak követelőzik, de annyira nem képes, hogy a saját gyermekére vigyázzon 2 órát ennek érdekében, csak követelőzni tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!