Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a lányunk születése után: szerintetek csak nekem kéne engedni? Ti mit tennétek?
A férjem mindig a vékony nőket szerette. A terhesség után 12 kg maradt rajtam, ezt lényegében első perctől szóvá tette. 4 hét után elkezdtem itthon tornázni, de csak lassan mennek le a kilók.
Most 3 hónapos a babánk, mondtam neki hogy eljárok edzeni, úgy biztos gyorsabban lemenne, de hallani sem akar róla, mert ő dolgozik és nem fog utána a gyerekkel bajlódni.
Hogyan tudnék megfelelni neki? Hagyjak fel a szoptatással, hogy tudjak diétázni? Mi legyen?
Azt el kell fogadni, hogy a férjednek a karcsú nő az ideálja, azt viszont neki kell elfogadnia, hogy terhességkor és utána ez ideiglenesen változhat. Hiába bánt ezzel, attól még ez van. Majd idővel lemennek a kilók és akkor minden helyreáll.
Amúgy nagyon felszínesen gondolkodik a párod. Mert ha most vissza is nyered az eredeti alakodat, az nem fog életed végéig kitartani, hisz ahogy öregszel majd úgy lassul az anyacseréd, változik a tested... stb. Akkor majd elmegy egy másik nővel, csak mert az karcsú? Totál felszínes a gondolkodás, nem lesz könnyű életed mellette. Vagyis sose fogod biztonságban tudni a kapcsolatotokat így.
Amúgy szerintem a szoptatást ne hagyd abba, az a legjobb fogyasztó ilyenkor. Ahogy írtad is, már lement 6 kg, pedig nem diétázol és nem tornázol. Ez a szoptatás miatt van. Diétázni majd ráérsz utána. Tornázni azonban elkezdhetsz, egyelőre otthon, mert lehet, hogy csak fél még a férjed egyedül maradni a picivel. Így biztonságban érzi magát, te is tudsz tornázni, és ő meg "összebarátkozik" a gyerekével. Ha meglátja hogy nem is olyan ördöngősség a gyerekfelügyelet, akkor majd biztos nem fogja bánni ha elmész edzésre.
Különben meg valamit valamiért alapon, ha elvárja a karcsú testet, akkor adja meg a lehetőséget is hogy tehess érte. Fel a fejjel, ezek csak átmeneti nehézségek!
Nem tudom, de akkor tulajdonképpen már csak 6 kg felesleg van rajtad. Ez akkora tragédia?
Megkérdezhetem hány cm és hány kg vagy most?
A férjed egy felszínes barom.
Megkérdőjeleződik az, hogy szeret-e valójában.
Szerintem nem, és valószínűleg 10 éven belül erre te is rá fogsz jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!