Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a lányunk születése után: szerintetek csak nekem kéne engedni? Ti mit tennétek?
A férjem mindig a vékony nőket szerette. A terhesség után 12 kg maradt rajtam, ezt lényegében első perctől szóvá tette. 4 hét után elkezdtem itthon tornázni, de csak lassan mennek le a kilók.
Most 3 hónapos a babánk, mondtam neki hogy eljárok edzeni, úgy biztos gyorsabban lemenne, de hallani sem akar róla, mert ő dolgozik és nem fog utána a gyerekkel bajlódni.
Hogyan tudnék megfelelni neki? Hagyjak fel a szoptatással, hogy tudjak diétázni? Mi legyen?
Persze, hogy szereti a gyereket! Csak nincs hozzá elég türelme.
Nagyon sok férfi csak később tud vele érdemben foglalkozni, amikor már nem csak eszik-alszik-kakil. Ez nem olyan tragédia azért.
Azt meg tudtam, hogy szeretné majd hogy visszafogyjak, erről beszéltünk. Nem az ő hibája, én híztam túl sokat.
Persze szereti! Majd ha egyetemre megy és elköltözik
Túl sokat? 12?? A 30, az túl sok.
De be vagy már jól fenyítve, látszik.
Elég a diéta is kevés mozgással. A Sport rovatban érdeklődj fogyás témában, ott tudnak a legjobban segíteni.
Amúgy igen, le kéne fogynod, jogos elvárás.
De neked is az, hogy amíg elmész edzeni, vagy csak barátnőzni, akárhová, addig a párod legyen a gyerekkel, és rendesen ellássa.
Egyszerűen menj el, és hagyd ott a gyerekkel. Vagy vegyél el babysittert. Ha nem tetszik neki, hogy a pénzt sitterre is költöd, akkor majd beadja a derekát, és vigyázni fog a gyerekre.
Méghogy hízással jár a szülés??
Akkor azt magyarázd már meg, szülés istenítő válaszoló, hogy mégis hogy létezik, hogy vannak olyan anyák, akik egy kiló pluszt sem szedtek fel?
Te mennyit szedtél fel okoska?
Igen van aki nem hízik, ő dolga.
Nehogy 12 kg a világvége legyen, és a drága apuci azt hitte anyuci megint 50 kg-an libben ki a szülőszobából! A vékony nőket szereti..akkor minek kellett neki gyerek?
Nem azt írta a kérdező, hogy így akar maradni, de hogy menjen tornázni, ha apuka 2 órát nem marad a gyerekkel? Mond meg nekem, te okostojás!
Az a baj, hogy a diétát nagyon ellenzik a szoptatás alatt. Persze nem zabálok, figyelek mit eszek, de több orvossal is beszéltem és egyik sem támogatja. Vagy a diéta, vagy a szoptatás.
Tudom, hogy jogos elvárás, de nem tudom hogyan feleljek meg neki :-( Azt is, hogy másokon egy kg plusz sincs, ebben is igaza van a férjemnek :-(
Én nem neked írtam előző, hanem a szülést istenítő válaszolónak.
Nem kötelező meghízni, csak mert valaki gyereket vár.
Rajtam is volt idő, mikor 12 kiló plusz volt, ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!