Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a lányunk születése után: szerintetek csak nekem kéne engedni? Ti mit tennétek?
A férjem mindig a vékony nőket szerette. A terhesség után 12 kg maradt rajtam, ezt lényegében első perctől szóvá tette. 4 hét után elkezdtem itthon tornázni, de csak lassan mennek le a kilók.
Most 3 hónapos a babánk, mondtam neki hogy eljárok edzeni, úgy biztos gyorsabban lemenne, de hallani sem akar róla, mert ő dolgozik és nem fog utána a gyerekkel bajlódni.
Hogyan tudnék megfelelni neki? Hagyjak fel a szoptatással, hogy tudjak diétázni? Mi legyen?
Ja, és nem, magamtól még nem akarnék lefogyni ilyen gyorsan. De ha meg azt írnám hogy a férjem megcsalt mert nem fogytam le szülés után, nekem esnétek hogy igénytelen vagyok, igaza van, jogos hogy ugyanazt a nőt akarja vissza mint szülés előtt stb.
A szoptatást nem hagyom abba, de a bébiszittert felvetem neki.
ÚRISTEN! te 57 kg vagy 172 cmhez?
megnéztem neked az indexet:
...............................................
BMI (testtömegindex) kalkulátor
A testtömegindex-kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, vagy elhízott, esetleg túl sovány-e. Léteznek az elhízás mértékét meghatározó más számítási módok, de a táplálkozási szakemberek jelenleg ezt a számítást tartják az egyik legmegbízhatóbb módszernek.
Az Ön testtömegindexe
19,27
Kategória: sovány
Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Természetesen elképzelhetõ, hogy génjeinek, csontozatának köszönhetõen Ön alapvetõen ilyen alkat, de érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sõt magasabb, mint a normál testtömeg-indexû embereké. A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát!
Itt az ideje, hogy megszabaduljon soványságától, hiszen ez negatívan befolyásolja a fogamzóképességet, de növeli az idõsebb korban kialakuló csontritkulás kockázatát is. Javasoljuk, hogy növelje a testsúlyát, de ez nem olyan egyszerû feladat. Ha étrendje egészségesnek mondható, ne figyeljen a kalóriákra, hanem inkább elõzze meg a súlynövekedés elhízássá alakulását. Ehhez a legjobb módszer, ha rendszeresen, legalább hetente háromszor fél-egy órát mozog. Ajánljuk a kocogást, a kerékpározást, az aerobicot és az úszást!
Nagyon durva.......dehát ez van ő teste ő tudja
Én nem értem meg ezt, én szintén 172 cm vagyok és 68 kg...egyáltalán nem vagyok kövér
mondjuk ha a 36-38-as felső meg 38-40 gatyaméret annak számít akkor igen :D
háát igen a kiskegyed nagyon nagy szakértőnek számít a témában biztos :D:D:D
de te tested te tudod....de a férjednek sose leszel elég sovány vagy ha igen később meg az lesz a baja hogy öregszel....
természetesen azt csinálsz amit szeretnél, csak nem tudom mit vársz tőlünk? láthatod a válaszadók nagy többségénél nem ez a normális családi norma, mi nem méregetjük le egymás súlyát, egészségesek próbálunk lenni és nem a mai kor modellideáljának megfelelni..a ti életetek más más normák szerint, nektek kell megegyezni..ehhez nincs mit hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!