Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a lányunk születése után: szerintetek csak nekem kéne engedni? Ti mit tennétek?
A férjem mindig a vékony nőket szerette. A terhesség után 12 kg maradt rajtam, ezt lényegében első perctől szóvá tette. 4 hét után elkezdtem itthon tornázni, de csak lassan mennek le a kilók.
Most 3 hónapos a babánk, mondtam neki hogy eljárok edzeni, úgy biztos gyorsabban lemenne, de hallani sem akar róla, mert ő dolgozik és nem fog utána a gyerekkel bajlódni.
Hogyan tudnék megfelelni neki? Hagyjak fel a szoptatással, hogy tudjak diétázni? Mi legyen?
Már most is vékony vagy, 50 kg akarsz lenni? 172 centihez?
Szóval a férjed a deszkákat szereti...
Megkérdőjelezték itt, hogy szeret-e a férjed.
Sajnos egyértelmű: NEM.
Az én páromnak is a deszkasoványság az egyik gyengéje, de szó szerint, tehát se mell, se csípő, semmi. Az ideálja egy nyolc éves kisfiú lányarccal és puncival.
Emellett én 168 centihez vagyok most 68 kg, amikor megismert, 75 voltam. És mégis "rámhajtott", és egy szóval sem mondta soha, hogy változzak. Na EZ a szeretet.
Sajnos a férjedből ez hiányzik.
Ugye, te most csak hergeled a népet.
Nem hiszem el, hogy ilyen nő van.
Te most komolyan a férjed véded ezek után?
Egyébként fogyni még hova akarsz még 6 kilót ebből? Maximum 3-at, de az is sok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!