Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogos a szo szunet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a szo szunet?

Figyelt kérdés

az en ferjem, ledolgozza a 8 orat es azutan meg vallal plusz munkat az egyik baratjaval, es keso ejjig dolgozznak.Az este viszont nagyon ossze, vesztunk mert az utan , hogy a ket muszakot ledolgozzta, el ment egy mas varosba, hogy haza hozzon a falunkba egy oregasszonyt.Nem is esett utjaba, en pedig csak ugy szepen megkerdezztem hogy "ez egy kicsit nem sok, annyit dolgozzol, ejjel is ne taxiz."Erre o azt mondta, fejezem be mert megutt a labasal, es en ne szoljak bele, amikor bele farad szol, addig en ne szoljak bele, mert o csak penzt keresset.

Ez borzasztoan rosszul esett, mert en csak aggodtam erte, es ezt kaptam. Ha meg kerdezzem, hogy ma hol dolgozznak, mit dolgozznak haragszik, de nem uralkodni akarok csak beszelgetni akarok, de semmi nem jo neki! Most ugy doontottem szo szunet, semmit nem szolok tobbet.

2013. szept. 13. 07:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik nem ugyanazt akarjátok a pároddal. Ő sokat akar dolgozni, te meg jobban szeretnéd ha többet lenne veled. Ezt máshogy nem tudjátok megoldani, csak úgy, ha leültök és megbeszélitek. Tehát nem napközben egymásnak odavetett szavakról beszélek, hanem elég egyszer leülni és kiadósan átbeszélni a jövőt. Pl.: Szükség van-e arra anyagilag, hogy ő két műszakban dolgozzon? Ha igen, mi a cél vele? Meddig tervezi így dolgozni? Stb. Szerintem többet érsz el vele, ha mindent átbeszéltek és olyan egyezséget köttök ezzel kapcsolatban ami mindkettőtöknek megfelel, mintha nem csenben maradnál és inkább nem szólnál semmit.

Ja és az is sokat segíthet, ha érezteted vele, hogy büszke vagy rá, hogy ennyit dolgozik, hogy ennyit tud vállalni, nem ezzel van a baj, csak szeretnéd ha veled is lenne, hogy köztetek is minden rendben legyen.

2013. szept. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!