Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a Brendonos kókuszmatrac...

Ha a Brendonos kókuszmatrac besüllyed a kisfiam fejénél jogos a reklamáció?

Figyelt kérdés
3 hónapja használjuk, forgatjuk, de tiszta lyuk mindig a kis fejénél. Elvileg 6 hónap garancia van rá.
2012. jún. 15. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem igen!

Minálunk már a 2. gyerek "koptatja" (nem brendonos) de ugyanolyan egyenletes.Annak nem szabadna besüppednie, szerintem.

2012. jún. 15. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi vasárnap vettünk kókuszmatracot a lányomnak a Brendonban, a férjem szerdán már vitte is vissza, mert büdös, dohos, penészes szaga volt...Mivel 3 napon belül volt, visszakapta a pénzt. Máshol veszünk inkább matracot. Nyugodtan reklamálj!!!
2012. jún. 15. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
23%
Cseréld ki egy sima matracra. A kókuszmatrac nagy átvágás, még ingyen sem kéne.
2012. jún. 15. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét,még ha engem is le fogtok pontozni.Két kókusz matracot is vettünk,az egyik brendonos,nem gagyi,mégsem jó :(
2012. jún. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!