MEnnyiért lehetne eladni egy kiságyat, amit alig használtunk és van hozzá mintás huzattal bevont kókuszmatrac?
Figyelt kérdés
Várom a segítségeket hogy mennyit kérhetnék érte..szeretném eladni mert mi sosem használtuk csak plüssállatok voltak benne és foglalja a helyet2010. ápr. 20. 11:46
2/8 A kérdező kommentje:
Huh...én valami 7-8 ezerre gondoltam...de maximum 10-re.Bár én azt is sokalottam.
2010. ápr. 20. 11:50
3/8 anonim válasza:
milyen a kiságy? nem tudsz valahova képet felteni? és egy linket ide h megnézhessem?
mi most vettünk ujjonan- olyat ami 3 méretre hosszabithato, volt hozzá macis huzattal bevont matrac, meg ágynemütarto, és igy volt ujjonan 39ezer. ehez viszonyithatsz.
én a járokával vagyok igy h csak foglalja a helyet, azaz most nem mert szét szedtük és elraktuk. de csak a plüssök voltak benne mindig. fa jároka.
4/8 A kérdező kommentje:
Olyan mint ez...4 szinten lehet állítani a magasságot..két rács elől kivehető hogy a gyerkőc majd ha nagyobb kitudjon mászni...a matrac kék macis huzattal van bevonva...sajnos saját kép nincs mert már szétszedtem tegnap.
2010. ápr. 20. 12:10
5/8 anonim válasza:
második vagyok - ah rácsoságy? szerintem ha jo állapotu is akkor 15ezret simán kérhetsz érte.
6/8 anonim válasza:
Szerintem 15-20 ezeréért egyáltalán nem lenne drága, mi kombit vettünk akcióban 40-ért. (csak viszonyításképp)
7/8 anonim válasza:
Nézz szét a vaterán vagy a teszveszen, rengeteg ilyen kiságy van fennt, 10 körül mozog az áruk.
8/8 anonim válasza:
Szia! Csak viszonyításképp, ilyen rácsos ágyat 8000 ft-ért láttam az Ikeában (baldachin nélkül), és a kókuszmatrac is kb. ennyi újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!