Légzésfigyelő vagy kókuszmatrac?
Hamarosan érkezik a trónörökös, a család pedig szeretné meglepni egy ajándékkal. Csak most nem tudunk dönteni, légzésfigyelő vagy kókuszmatrac lenne a praktikusabb? Én személy szerint azért vacilálok, mert a babaszoba nem közvetlenül a háló mellett van. (egy kis folyosó van a kettő között)
Szerintetek?
Kérj a családtól kókuszmatracot (bár sima matracon is felnőttünk), és vegyetek használtan légzésfigyelőt, ha megtehetitek. Szerintem felesleges újonnan megvenni. Én mikor felhívtam a Madarász utcát, az orvos furcsállotta, hogy be akarom vizsgáltatni, azt mondta, hogy az általuk ajánlott márka minimum öt gyereket kiszolgál.
Viszont, ha csak egyikre telik, inkább a légzésfigyelőre szavaznék.
Az attól függ....
Van már matrac azz ágyban???
Ha igen,akkor felesleges másik.Gondolom én....
Nekünk nem volt,és most sem lesz légzésfigyelö.Mink egyszobában voltunk a lányommal,és most a fiammal is így lesz....Könnyebb a szoptatás szempontjából.
Akkor én a légzésfigyelöre voksolok.(Bár nekem nem kellene.....Inkább annak összegében valami más.)
Nálunk kókusz matracon alszik mind a két kislányom, légzés figyelővel!
A kókusz matrac jó mert abba nem tud megfulladni,na de attól még leállhat a kis légzése és ugye bár nem jön rosszul ha ezt észre is vesszük!
Szóval szerintem mind a kettő kell!
Remélem a kérdésedre válaszoltam mert nem voltam benne biztos, hogy ezt kérdezed- e!
Könnyű szülést és jó babázást kívánok! :)
Szia,
mindkettő. A kókuszmatrac jól levegőzik, ha belefordul akkor is kap levegőt, a légzésfigyelő életet menthet, nálunk 2x jelzett nem alaptalanul, 10 hónapos a fiam, most is használjuk, a világ legjobb találmánya, nálunk is külön szobában van.
mind a kettő
mi is megvettük
k-matrac 11e ft volt
l.figyelő 30 e ft
Köszi lányok a gyors válaszokat!:)
Matrac már van,csak nem kókusz. A család egyik fele állta a babakocsit, a másik szeretné ezt az ajándékot, és mi már nagyobb összeget nem tudunk felszabadítani az eddigi költségek, és az esetleges szülés utáni váratlan kiadások miatt. (már csak 4 hét!!!!:))
Légzésfigyelő.
Nekünk sima szivacsmatrac van, de van légzésfigyelőnk. Sok helyen olvasni, hogy a kókuszmatrac bepenészedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!