Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Légzésfigyelő vagy kókuszmatrac?

Légzésfigyelő vagy kókuszmatrac?

Figyelt kérdés

Hamarosan érkezik a trónörökös, a család pedig szeretné meglepni egy ajándékkal. Csak most nem tudunk dönteni, légzésfigyelő vagy kókuszmatrac lenne a praktikusabb? Én személy szerint azért vacilálok, mert a babaszoba nem közvetlenül a háló mellett van. (egy kis folyosó van a kettő között)

Szerintetek?

2010. febr. 24. 12:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérj a családtól kókuszmatracot (bár sima matracon is felnőttünk), és vegyetek használtan légzésfigyelőt, ha megtehetitek. Szerintem felesleges újonnan megvenni. Én mikor felhívtam a Madarász utcát, az orvos furcsállotta, hogy be akarom vizsgáltatni, azt mondta, hogy az általuk ajánlott márka minimum öt gyereket kiszolgál.

Viszont, ha csak egyikre telik, inkább a légzésfigyelőre szavaznék.

2010. febr. 24. 12:21
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ....

Van már matrac azz ágyban???

Ha igen,akkor felesleges másik.Gondolom én....

Nekünk nem volt,és most sem lesz légzésfigyelö.Mink egyszobában voltunk a lányommal,és most a fiammal is így lesz....Könnyebb a szoptatás szempontjából.

Akkor én a légzésfigyelöre voksolok.(Bár nekem nem kellene.....Inkább annak összegében valami más.)

2010. febr. 24. 12:22
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kókusz matracon alszik mind a két kislányom, légzés figyelővel!

A kókusz matrac jó mert abba nem tud megfulladni,na de attól még leállhat a kis légzése és ugye bár nem jön rosszul ha ezt észre is vesszük!

Szóval szerintem mind a kettő kell!

Remélem a kérdésedre válaszoltam mert nem voltam benne biztos, hogy ezt kérdezed- e!

Könnyű szülést és jó babázást kívánok! :)

2010. febr. 24. 12:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
légzésfigyelőből tleg praktikusabb használtat venni, szóval ha nincs még matrac, kérjetek inkább azt! ami nekünk volt légzésfigyelő, az a tesó 2 gyerekét is kiszolgálta utána :)
2010. febr. 24. 12:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

mindkettő. A kókuszmatrac jól levegőzik, ha belefordul akkor is kap levegőt, a légzésfigyelő életet menthet, nálunk 2x jelzett nem alaptalanul, 10 hónapos a fiam, most is használjuk, a világ legjobb találmánya, nálunk is külön szobában van.

2010. febr. 24. 12:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

mind a kettő

mi is megvettük

k-matrac 11e ft volt

l.figyelő 30 e ft

2010. febr. 24. 12:28
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszi lányok a gyors válaszokat!:)

Matrac már van,csak nem kókusz. A család egyik fele állta a babakocsit, a másik szeretné ezt az ajándékot, és mi már nagyobb összeget nem tudunk felszabadítani az eddigi költségek, és az esetleges szülés utáni váratlan kiadások miatt. (már csak 4 hét!!!!:))

2010. febr. 24. 12:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy szobában alszunk a kislányunkkal, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell a légzésfigyelő. Ha veled is van, akkor sem biztos, hogy észre veszed ha leáll a légzése, pl. éjjel, amikor te is alszol. Nekem nagy biztonságot ad a légzésfigyelő. Most bölcsőben alszik a baba, amiben sima szivacsmatrac van. Majd a kiságyba szeretnénk neki venni kókuszmatracot. Szóval szerintem a légzésfigyelő fontosabb.
2010. febr. 24. 12:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Légzésfigyelő.

Nekünk sima szivacsmatrac van, de van légzésfigyelőnk. Sok helyen olvasni, hogy a kókuszmatrac bepenészedik.

2010. febr. 24. 12:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
nekünk kókuszmatracunk van, inkább nagyon odafigyelek a kicsire és megpróbálom kizárni azokat a tényezőket, melyek bölcsőhalált okozhatnak. A babámat nem altatom hason, csak oldalt,a szobában sincs meleg és az orrába is állandóan fújok tengervizet, hogy szellőzzön. Nincs pénzünk légzésfigyelőre. De ha nektek van már matrac, akkor tényleg felesleges még egyet venni.
2010. febr. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!