Légzésfigyelő vagy kókuszmatrac?
Figyelt kérdés
Hamarosan érkezik a trónörökös, a család pedig szeretné meglepni egy ajándékkal. Csak most nem tudunk dönteni, légzésfigyelő vagy kókuszmatrac lenne a praktikusabb? Én személy szerint azért vacilálok, mert a babaszoba nem közvetlenül a háló mellett van. (egy kis folyosó van a kettő között)
Szerintetek?
2010. febr. 24. 12:16
11/21 anonim válasza:
Ha az anyagi oldalát nézed a kókuszmatrac 10000 ft a légzésfigyelő 30000 körül.:)
12/21 anonim válasza:
Volt légzésgfigyelőnk, elfelejtettem, mikor este felsírt kivettem, az a vacak beriasztott a párom mint az őrült kelt fel....azóta se volt bekapcsolva...és még élünk! Én személy szerint nem igénylem...a kórházba már kiderül, hogy életképes baba-e. Különben meg azt írják, hogy nem sokat ér a légzésfigyelő, ha nem bírod újjáéleszteni rögtön a babádat! Ezt a kismama újság írta, mielőtt engem lepontoznátok!
13/21 anonim válasza:
Még a nagyobb lányomnál megvettük mind a kettőt(matrac és figyelő).Bevallom őszintén,hogy a légzésfigyelőt még most is bekapcsolom,pedig már 20 hónapos.Egyszer majdnem megfulladt,bár meghallottam,hogy köhög és hála a jó Istennek,meg is mentettem a kis életét,(álmában felöklendezett egy gyümölcsdarabot és megakadt a torkán),de azóta nem merem kikapcsolni.Most jön a kistesó,akkor már át kell raknom az Ő kiságyába,mert sajna újra nem telik.
14/21 anonim válasza:
légzésfigyelőt kérjetek!nekem nagy megnyugvás,hogy van,igaz,még soha nem jelzett,hál istennek.
15/21 A kérdező kommentje:
NEm új légzésfigyelőt néztünk, kb annyiban lenne az ára, mint a matracé.
Igen, igaz hogy ha nem tudod, mit csinálj riasztáskor, akkor tök felesleges, de azért vannak tanfolyamok, használati utasítás...
2010. febr. 24. 13:10
16/21 anonim válasza:
A kókuszmatracon meghalhat, a légzésfigyelővel már kevésbé.,.. nekem nem lenne kérdés, egy mpet sem gondolkodnék...
17/21 anonim válasza:
Igen,a légzésfigyelő életet menthet.
18/21 anonim válasza:
12:47-es válaszolónak nincs igaza mert teljesen élet képes babák is haltak már meg bölcső halálba sajnos!:(
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! A légzésfigyelő a nyertes, én is ezt szerettem volna inkább, de anyósomék a matrac felé hajlanak...remélem meg tudjuk őket győzni.
2010. febr. 24. 19:48
20/21 anonim válasza:
Mi álomvirág légzésfigyelőt vettünk, talán 25 e ft (?) volt.
Kókuszmatracot meg 5 e ft-ért a brendonból - egy aktuális kuponnal.
Amúgy abszolút egyértelműen: légzésfigyelő!!!
Eleinte alig mertük bekapcsolni, most meg már nem akarjuk kikapcsolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!