Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a szo szunet?
az en ferjem, ledolgozza a 8 orat es azutan meg vallal plusz munkat az egyik baratjaval, es keso ejjig dolgozznak.Az este viszont nagyon ossze, vesztunk mert az utan , hogy a ket muszakot ledolgozzta, el ment egy mas varosba, hogy haza hozzon a falunkba egy oregasszonyt.Nem is esett utjaba, en pedig csak ugy szepen megkerdezztem hogy "ez egy kicsit nem sok, annyit dolgozzol, ejjel is ne taxiz."Erre o azt mondta, fejezem be mert megutt a labasal, es en ne szoljak bele, amikor bele farad szol, addig en ne szoljak bele, mert o csak penzt keresset.
Ez borzasztoan rosszul esett, mert en csak aggodtam erte, es ezt kaptam. Ha meg kerdezzem, hogy ma hol dolgozznak, mit dolgozznak haragszik, de nem uralkodni akarok csak beszelgetni akarok, de semmi nem jo neki! Most ugy doontottem szo szunet, semmit nem szolok tobbet.
"Sem az, hogy ő a szemedre hányja, hogy ő csak pénzt keres, mert nem te kérted meg arra,"
Jah, de gondolom ha meg otthon ülne akkor meg azért vinnyogna a kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!