Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik egy férj jelentéktelen dologban?
Sajnos ismerem. :-(
Van élet a válás után is, az elején nagyon rossz, de ha egyenesbe kerültél, akkor utána már jobb, mintha szenvednél évekig.
Már megkaptam azt, hogy milyen könnyen javaslom másnak a válást meg a szakítást, csakhogy félrelépés és félrelépés között is van különbség, hibázás és hibázás között is. Van amikor érdemes küzdeni a másikért, de ez nem az az eset, amikor a másik fél nem látja be a saját hibáit, nem vállalja a felelősséget, akkor miért is erőltessem meg magam hogy megbocsássak?
a miénk sokat bírt, talán túl sokat is. ezt már nem bírta el.
ez van. köszi az együttérzést.
Bocs, de ezen nagyon jót röhögtem (én már tudok, mert túl vagyok mindenen), mert szóról szóra ugyanezt hallottam.
Problémamegoldás á lá férfiak: ha ők hibáznak, akkor söpörjük a szőnyeg alá és soha többet ne is említsük.
Ezeket valami farmon klónozzák?
De egy roh@dék....nem értem, mi van ezekkel, nem tudják megbecsülni a jót!
Nem hagyd magad, én eltakarítanám a qurvájához a hajánál fogva...
igen, takarítom már.
csak nem értem, minek még most is hazudni? még mindig tagad, még mindig én értem félre, még mindig mindenki más nem mond igazat. annyira dühít, hogy legszívesebben felpofoznám.
hogy lehetnek ennyire szemetek, hogy amikor már minden mindegy, még akkor sem bírnak megtisztelni az igazsággal?
És tényleg az a vicces, hogy csomó pasi meg sír, hogy nem találnak normális nőt... mert hogy pont a nők a ribik stb... hát látom...
Meg a másik dolog, hogy akinek esetleg normális kapcsolata van, az konkrétan szerencsésnek érzi magát... hát elég gáz, hogy kivételes dolog ha normális egy kapcsolat. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!