Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hazudik egy férj jelenté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik egy férj jelentéktelen dologban?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 20:49
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Csak az első pillanatban sokk ez, és az első időszak nehéz. Ha most nem lépsz, akkor 2-3 év múlva amikor esetleg lelép magától vagy akkor kiderül, hogy a szerető terhes és ilyenek, akkor ugyanitt leszel....

Én is először húztam, halasztottam, kifogásokat kerestem hogy miért nem rúgom ki, meg jaj a gyerekek - a vége több év pokol lett és ugyanúgy fel kellett a nulláról építeni az életünket, tehát csak veszítettem.

2013. szept. 1. 16:34
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne pánikolj, hisz vasárnap van:) szerintem amit vasárnap meg lehetett tenni munka ügyben ,te megtetted. Ma nem fog történni semmi, meglepő lenne, ha ma kapnál munkát.:) Leghamarabb holnap. De holnap se pánikolj, hanem csak így tovább, a megoldási lehetőségeken törd a fejed, csak azokkal foglalkozz.
2013. szept. 1. 16:41
 33/50 A kérdező kommentje:

ez olyan jól esett most :) köszi. holnapra is van még tervem egy csomó telefon formájában.

most meg beszélni akar velem "ha felnőtt módra tudok viselkedni". én. idióta

2013. szept. 1. 17:05
 34/50 anonim ***** válasza:

31-es válaszoló vagyok, ezt a "felnőtt módjára viselkedni" dolgot megkérdeznéd tőle hogy mit is takar, és hogy reagált volna ő, ha kiderül hogy neked szeretőd van és a pénzed a gyereked helyett rá költöd?

Csak mert állítólag én sem kezeltem megfelelően a helyzetet, és jó lenne tudni csak hogy okuljak belőle, hogy lebukás esetén hogyan is kell a másikkal intelligens, felnőtt módra viselkedni...

2013. szept. 1. 17:11
 35/50 A kérdező kommentje:

megkérdezem, ha hagyja magát :)

egyébként úgy kellett volna kezelni, hogy nem veszed észre. ha meg mégis, csendben meghúzod magad, és benyeled a maszlagot. ezt vettem le az eddigi vitáinkból. nem ez az első hazugság, de a legdurvább.

2013. szept. 1. 17:14
 36/50 anonim ***** válasza:

" nem veszed észre. ha meg mégis, csendben meghúzod magad, "

Ja, valami ilyesmit értettem én is, ehhez képest amikor már szétmentünk, ő élte világát a barátnőcskével én meg végre találtam valakit, akkor olyan patáliát csapott, mint a ház...Hogy milyen anya vagyok én, milyen példát mutatok a gyerekeknek, holott nem hetente feküdtem össze mással, hanem kb 3 évvel a szakításunk után!!!! összejöttem egy rendes férfivel. Olyan féltékenységi jeleneteket rendezett, hogy csak pislogtam. És én voltam az aki nem reagált felnőtt módra. :-))))

2013. szept. 1. 17:20
 37/50 A kérdező kommentje:

3 év! nagyon soknak tűnik. másrészt talán nekem is van még remény, bár most épp a hátam közepére sem kívánok senkit.

tuti balhézni fog :) hogy én miért jöttem rá. mindegy már, éreztem, hogy igazad van, és hosszú távon jobb lesz így. már három éve pokolban élek...

2013. szept. 1. 17:24
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy "szánom-bánom nagyon sajnálom" félrekufircot még meg tudtam volna emészteni, de én azon akadtam ki, hogy ő volt a legjobban felháborodva, és nálunk mindenki hibás volt, csak ő nem. Aki elcsábította az is, de főleg én aki rájöttem és számon mertem kérni.

Utána mind a ketten a másik nővel, mert mind a ketten kirúgtuk, de végül a másik visszafogadta, így utána már csak az én hibám lett minden.

2013. szept. 1. 17:39
 39/50 A kérdező kommentje:
a szomorú az,hogy én ezt is megbocsátottam volna a gyerek kedvéért, meg hát szeretem is sajnos. csak annyi kellett volna, hogy elmondja és annyit mond,ne haragudjak. ehelyett tagadás, őrjöngés, hibáztatás.szóval akkor tökéletesen ismered a helyzetet.
2013. szept. 1. 17:42
 40/50 anonim ***** válasza:

Ajj:(

Nekem lottózni kellene...

Tudod a legtöbb házasság ilyen dolgok miatt homlok fel....nagyon sajnálom!:((

Napról napra csak csalódom az emberekben...kitartással, nem engedj semmiképp!

2013. szept. 1. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!