Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik egy férj jelentéktelen dologban?
Csak az első pillanatban sokk ez, és az első időszak nehéz. Ha most nem lépsz, akkor 2-3 év múlva amikor esetleg lelép magától vagy akkor kiderül, hogy a szerető terhes és ilyenek, akkor ugyanitt leszel....
Én is először húztam, halasztottam, kifogásokat kerestem hogy miért nem rúgom ki, meg jaj a gyerekek - a vége több év pokol lett és ugyanúgy fel kellett a nulláról építeni az életünket, tehát csak veszítettem.
ez olyan jól esett most :) köszi. holnapra is van még tervem egy csomó telefon formájában.
most meg beszélni akar velem "ha felnőtt módra tudok viselkedni". én. idióta
31-es válaszoló vagyok, ezt a "felnőtt módjára viselkedni" dolgot megkérdeznéd tőle hogy mit is takar, és hogy reagált volna ő, ha kiderül hogy neked szeretőd van és a pénzed a gyereked helyett rá költöd?
Csak mert állítólag én sem kezeltem megfelelően a helyzetet, és jó lenne tudni csak hogy okuljak belőle, hogy lebukás esetén hogyan is kell a másikkal intelligens, felnőtt módra viselkedni...
megkérdezem, ha hagyja magát :)
egyébként úgy kellett volna kezelni, hogy nem veszed észre. ha meg mégis, csendben meghúzod magad, és benyeled a maszlagot. ezt vettem le az eddigi vitáinkból. nem ez az első hazugság, de a legdurvább.
" nem veszed észre. ha meg mégis, csendben meghúzod magad, "
Ja, valami ilyesmit értettem én is, ehhez képest amikor már szétmentünk, ő élte világát a barátnőcskével én meg végre találtam valakit, akkor olyan patáliát csapott, mint a ház...Hogy milyen anya vagyok én, milyen példát mutatok a gyerekeknek, holott nem hetente feküdtem össze mással, hanem kb 3 évvel a szakításunk után!!!! összejöttem egy rendes férfivel. Olyan féltékenységi jeleneteket rendezett, hogy csak pislogtam. És én voltam az aki nem reagált felnőtt módra. :-))))
3 év! nagyon soknak tűnik. másrészt talán nekem is van még remény, bár most épp a hátam közepére sem kívánok senkit.
tuti balhézni fog :) hogy én miért jöttem rá. mindegy már, éreztem, hogy igazad van, és hosszú távon jobb lesz így. már három éve pokolban élek...
Egy "szánom-bánom nagyon sajnálom" félrekufircot még meg tudtam volna emészteni, de én azon akadtam ki, hogy ő volt a legjobban felháborodva, és nálunk mindenki hibás volt, csak ő nem. Aki elcsábította az is, de főleg én aki rájöttem és számon mertem kérni.
Utána mind a ketten a másik nővel, mert mind a ketten kirúgtuk, de végül a másik visszafogadta, így utána már csak az én hibám lett minden.
Ajj:(
Nekem lottózni kellene...
Tudod a legtöbb házasság ilyen dolgok miatt homlok fel....nagyon sajnálom!:((
Napról napra csak csalódom az emberekben...kitartással, nem engedj semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!