Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy adott házasságban a nő lehordja a férjét és szidja, az elfogadott?
Azért jó lenne tudni a háttértörténetet is, mielőtt véleményt alkotunk.
Én azt gondolom, ha iszik, nőzik a férj, akkor szerintem nyugodtan szidhatja az asszony. Más esetben maximum a szomszéd Mancikának panaszkodjon, akivel amúgy is megbeszélnek mindent. Bár nekem nincs ilyenem, én anyunak szoktam panaszkodni, de anyu is tudja, hogy olyankor tanácsot várok a rakoncátlankodó párom kezeléséhez.
A bunkó stílust amúgy nem tolerálom.
Én egyetlen esetben buktam ki nyilvánosan,mikor (nem is szeretném páromnak nevezni)
még ő provokált,hogy ami kapcsolatunkban ő a tökély,mikor minden pénzt elvitt és elszórt a hobbijaira,de az enyémet is engedély nélkül,én meg otthon a kajára nagyon számoltam a pénzt.
Azt hitte,nyelek a társaságban és aláírom a látszatot,ő meg vigyorogva előadja ő a minta dolgokat,hát nem,köpni-nyelni nem tudtam és kész kiborultam és kiborítottam a bilit ott helyben.Aztán szakítottam is.Persze ez hónapok óta gyűlt és ő viszont szeretett velem a társaságban lekezelően bánni,ami miatt szintén betelt nálam a pohár.
De mivel a harmónia-vidámság híve vagyok,többet nem is lett olyan párkapcsolatom,hogy ez előforduljon.
Nem nem jó. De az még rosszabb, ha erre a fél úgy reagál, hogy mondjuk fizikailag, tettleg lép fel a felesége ellen. Ilyenkor valóban hibázott a nő is, de a férfi meg egy állat, és lapátra tenném abban a minutumban.
A másik, hogy nyilván vannak előzmények. Ha a lehordja/szidja nálad annak a szinonimája, hogy a férj semmit nem csinál minden a nőre marad és ezt a nő szóvá teszi, és mondjuk mert ezredik alkalom, nem szép szóval... Akkor igen, azt gondolom, hogy a nőnek van igaza, hogy helyre teszi a férfit szóval, hátha ezzel helyes mederbe teszi a kapcsolatát.
De ez nem kettős mérce, a férfi részéről is elfogadom, ha szóvá teszi a problémáját, akár hangos szóval is, ha csak úgy talál értő fülekre. Amíg szóval teszi, addig tőle is elfogadhatónak tartom. Nem a legjobb kommunikáció, de legalább kommunikáció, ami manapság elég sok kapcsolatból hiányzik. Egy kis veszekedés nem a világ vége, inkább mondja ki mindenki ami böki a csőrét, mint hogy évekig tűrjön, aztán egyszer úgyis kibukik a dolog, és akkor már menthetetlen a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!