Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságban a nőnek irányítania kell a férfit. Ha nem irányítja, annak a házasságnak vége. Mit gondoltok róla?
Anyukám mondta nekem, mert a férjem ma szabadságon volt és elment délelőtt 2-3 órára horgászni. Szerinte nem jó, hogy így tett, mert a családjával kellett volna lennie. Ő nem engedte egyedül még csak a boltba sem az apámat. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy őt nem is lehetett, mert ő elment inni a cimborákhoz, ott elkezdtek kártyázni és elkártyázta az egész havi bérét.
De az én férjem nem ilyen, és ezt ő nem érti meg. Szerinte minden férfi egyforma. Ezeken a kijelentésen már csak bólogatok. Mást nem tehetek igaz?
:) akkor az en Paromtol kikeszulne. O az uzleti ligaban jatszik es ma este is jatszik ejfelnel hamarabb nem lesz itthon...
Szerintem meg egy kapcsolaton belul is kell szabadsag. Mikor azt csinalhatsz amit szeretsz. Legalabbis nekem van ilyenekre szuksegem es megertem ha neki is :)
Bologass es hagyd ra. Ha elsore nem fogja fel ezredszer se fogja.. Iranyitani kell? Nem hiszem. Egymas tarsanak kell lenni nem egymas fonokenek vagy beosztottjanak hogy parancsszora mukodjon a parkapcsolat. De ez az en velemenyem :) kivancsi vagyok mit valaszolnak neked erre a kerdesre ;)
Hülyeseg...
Ha az a férfi olyan, akkor irányítani kell, ha nem, nem.
Én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni, kert a személyiségemhez nem illik, de igen ismek olyan párt, ahol ez működik.
A férfi irányításra szorul, a nőnek pedig irányítási kényszere van, ezért működnek 40 éve jól.
De ismerek olyat is, ahol pobt emiatt ment tönkre a kapcsolat.
Nekem is ment mr ezért, mert a személyiségem erős a fiú(még csak fiú volt) pedig megalkuvó, eg idő után uralkodtam felette, ami egIkünknek sem tett jőt.
Tehát nincs igaza az édesanyádnak így általánosságban, de van olyan házassag ami csak így működik
"A házasságban a nőnek irányítania kell a férfit. Ha nem irányítja, annak a házasságnak vége."
Ezzel egyetértek. Anyukáddal viszont nem feltétlenül, ha kényszeríted, vagy játsszátok az 'engedem-nem engedem' játékot, az sok jóra nem vezet.
Nekem anno azt tanították, okos asszony úgy manipulálja a férjét, hogy az észre sem veszi, mégis mindig azt teszi, amit az asszony akar. Finom utalásokkal, elültetve a bogarat a fülébe, ezeket észre sem veszi, hacsak nem tudatosan figyel rá, és egyszer csak előáll a nagy ötlettel.
Egyébként nálunk így van, ha én nem irányítok, kutyafüle nem történik, de igyekszem nem sárkányosan megoldani.
Doktor Úr! Olyan bizonytalan vagyok! Vagy nem?
Irányíthatnál egy csomó minden mást is.
Például a beszélgetéseket az anyukáddal. Mondjuk arról kérdezhetnéd, hogy apukád hogyan viselte, amikor anyukád a leírtak szerint megfojtotta az uralkodásával és emiatt rákapott a piálásra.
Aztán kérdezd meg apukádat is. Garantáltan tanulságos lesz.
Amúgy meg ne bólogass! Alkoss véleményt, gondolkozz, tervezz úgy, hogy a férjednek is jó legyen, vedd figyelembe mit szeretne csinálni! Elvégre irányítani akarsz, az meg felelősség is egyben.
Oka van amiért nincs a szabadnapján inkább veled otthon...
De persze ez csak egy vélemény. Vagy nem?
Anyukádnak rossz tapasztalatai voltak, megszokta, hogy résen kell lennie, gondolom sok-sok éven keresztül és már automatikusan ebből indul ki, már nem hiszem, hogy meg fog változni. Nyugtasd meg, vagy csak hagyd rá, ha nem hiszi el. Mondd neki, hogy: jól van, majd odafigyelek rá.
Aztán el van intézve. Természetesen nem kell így tenned egy normális kapcsolat nem arról szól, hogy irányítjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!