Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők! Szoktátok azt csinálni, ha láttok egy szexi nőt/férfit a városban, hazaértek, és erre az emberre gondolva, megkéritek a párotokat, hogy szeretkezzetek?
Amikor a párodhoz szólsz, meg hozzáérsz, már azt képzeled, hogy ezzel az illetővel vagy, a bőrét simogatod, a testéhez érsz, és kényezteted.
Én nagyon sokszor csinálom, és ilyenkor vad dolgok lesznek otthon, a párom, nem tudja elképzelni, hogy mitől indultam be, aztán néha napokig nincs semmi.
Én megkérdeztem a páromat a múltkor, hogy miről szokott fantáziálni szex közben. (Mert szerintem mindenki szokott.)
Azt válaszolta, hogy semmiről, mert ha én ott vagyok hús-vér valómban, akkor mi értelme lenne másra gondolnia?
Természetesen előfordulhat, hogy ezt csak azért mondta, hogy ne kelljen színt vallania, de még igaz is lehet. :-)
Én fantáziálni szoktam, de nem arról, hogy mással vagyok. Párom nem szereti a kikötözős szexet, hogy kiköti a kezem pl és "lágyan magáévá tesz", mert szerinte az is erőszak és minden más hasonló az, amit Ő nem csinál. Úgyhogy én azt szoktam fantáziálni, hogy ki vagyok kötve. Ennyi. Ha ez bűn akkor pontozzatok le.
24/N
Egy jó nő felkeltheti a szexuális étvágyat, és ha ilyenkor így szeretkezel, akkor a feleségedet pusztán táérgyként hazsnálod, hogy a más által felkeltett szexuális vágyat levezesd! Ez egyrészt megalázó a feleségedre nézve. Másrészt vannak további veszélyei.
Mi van akkor ha a feleséged nem akar szeretkezni, Te meg továbbra is ottmaradsz a felgerjesztett vággyal? Ha ilyenkor más megoldást keresel, akkor a tudatodban szépen elválik a szeretkezés és a feleség, ami tuttira a kapcsolat további megromlásához vezet.
Tehát én nem sok jót jósolok a házasság jövője szempontjából az ilyen megoldásoknak, amikben a a feleség tárgyiasul és elválik az ő személyétől a szeretkezés. Ez bizony egy rohadt önző dolog, és ezt férfiként mondom. MÉg ha jelenleg a feleségeddel éled ki ezt, már a hűtlenség eléggé dolgozik benned tudatalatt és ez csak idő kérdése, hoyg mikor teszi tönkre a házasságot! A feleséged nem az önkielégítés updatelt verziója! Amit csinálsz, az viszont ez! A szeretkezés arra van, hogy a szeretetet fejezze ki a feleséged iránt!
De mivel ez a túlzott szexuális ingerlékenységed megmarad akkor is, ha mondjuk válásra kerül sor, ezért inkább azt javasolnám, hogy tanuld meg a kontrollt a vágyad felett a jelen feleségeddel való tiszta kapcsolatban, amíg nem késő! Lehet, hogy radikálisnak tűnik, amit mondok, de a házasság nem arról szól, hogy összevissza kéjelgünk törvényes keretek között! Nem feltétlenül attól boldog egy házasság, hogy vad erotikus dolgokat csinálnak! Máshol van a nagy kincs elásva! Ne gondolj tehát másra, vedd figyelembe azt is, hogy a feleséged mit akar, mire vágyik, ne csak önmagadra gondolj! Egyszerűen szeresd őt, ennyi a titok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!