Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban milyen indokokat találnátok arra hogy ne válás legyen a vége, és jól is érezzék magukat a házasok? (Próbáljatok meggyőzni)
Olyan pozitív dolgokra vagyok kíváncsi,ami a válással megszűnnének és hiányozhatnak is.
Erősen azon gondolkodom,hogy beadom a válási papírokat,de nem tudom igazán jól döntenék-e,pontosabban azt tudom hogy nyugodtabb lennék,de megéri-e?
Sajnos túl hamar összeházasodtunk a férjemmel,gyerek miatt főleg,bár annó a szerelem is nagy volt.Aztán múlt az idő és egyre több mindenben kezdtem alkalmazkodni hozzá,és ez a gond hogy úgy érzem már nem vagyok az mellette ,mint aki szeretnék,ami talán ha nem lennénk házasok és külön élnénk,nem így lenne.Ő is alkalmazkodott,de talán már későn,mert már nem tudta visszahozni azokat az érzéseket,a bizalmat,stb,amiket elvártam volna,ráadásul egy vmiben ami talán mind ennek az oka,nem tudott változtatni.
Én már nem hibáztatom,ő ilyen de nem tudom hogy magamat feladva elfogadjam továbbra is férjemnek is,vagy merjek önállóbb és sokkalinkább önmagam lenni,ezáltal boldogabb és kiegyensúlyozottabb.
Barátként és családtagként fontos maradna utána is.
Tegyél fel pár kérdést.
1. Számíthatsz-e rá?
2. Ha elváltok, akkor mi lesz? Mi az első gondolatod?
Az hogy találsz-e másikat? Mert ha igen, akkor váljatok el, másikat mindig lehet találni. Ha az az első gondolatod, hogy hiányozni fog, hogy szereted, akkor tegyél érte, hogy ne válás legyen a vége. A házasság egy szövetség, amiért hogy jó legyen, sokat kell tenni. Erre van egy vicc is: "Annyit veszekedek a feleségemmel, de váláson még nem gondolkodtam, de gyilkosságon..." :-)
Szóval emlékezz arra, hogy miért mentél hozzá, mit éreztél, ha nem jut eszedbe semmi, akkor sok sikert az új életedhez
Az a baj hogy nem tudom milyen lenne nélküle,szeretem,de nem szerelemmel.belevagyok fáradva adolgok megbeszélésébe,amiknek ezredjére sincs eredményük,abba hogy könyörögni kell hétvégente hogy jöjjön haza és ne a testvéreivel vedeljen.Tudja hogy ez nem jó és hogy máshogy kellene,de mikor ott van,nem mondja azt hogy bocs,de a fiam és a feleségem vár.
Belefáradtam várni hogy mikor jön és könyörögni.
talán csak 1-2 hónap kellene nélküle,egy kis szünet,hogy eldöntsem mire is lenne szükségem.
egyébként abból a 30-35ből vonj le egy 10-est
Szerintem fiatal vagyok még az ilyesmikhez,hogy ilyen elkeseredett és lemondó,és főleg beletörődő legyek bármivel is.
Köszönöm a válaszokat,és sokat segítettek,mégha fáj is a felismerés
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!